Tanda buku tangkal kertas

tetengger kertas tangkal

Téténgger Éta mangrupikeun karajinan anu tiasa urang mendakan dina rébuan desain anu béda, anu langkung éndah. Dinten ayeuna kuring badé ngajarkeun kumaha ngadamel tangkal ieu dina bentuk tangkal nganggo keratan kertas anu kuring tinggaleun tina padamelan anu sanés, janten éta mangrupikeun cara pikeun nganggo deui sareng ngadaur ulang bahan tina proyek kami.

Bahan pikeun nyieun tetengger

  • Kertas hiasan sareng kartu warna
  • Gunting ngawangun
  • Lem
  • Objék sirkular atanapi kompas
  • Tombol warnaan

Prosedur pikeun nyieun tetengger

  • Kalayan bantosan tilu objék atanapi tutup bunderan kalayan ukuran anu bénten-bénten, potong tilu bunderan kalayan desain anu anjeun paling resep. Tambang gaduh ngukur sakitar masing-masing 6, 7 sareng 8 séntiméter.
  • Lem aranjeunna tina panggedéna kana dikurangan hiji di luhur anu sanés sapertos gambarna nunjukkeun.
  • Kalayan salembar kertas coklat atanapi karton, bentukna batang tangkal. Gampang pisan sareng anjeun henteu meryogikeun pola, maka éta bakal langkung aslina sareng upami anjeun damel sababaraha éta bakal béda.
  • Lemkeun batang kana luhur tangkal, anu tilu bunderan kertas.

tetengger kertas tangkal

  • Ayeuna waktuna pikeun ngahias ciptaan urang. Kuring badé nganggo kancing, tapi anjeun tiasa milih anu anjeun pikaresep sapertos pompon, mutiara atanapi naon waé anu anjeun gaduh di bumi. Sareng ogé tetengger tangkal urang. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta gampang pisan sareng gancang pisan. Anjeun tiasa ngagabungkeun warna anu anjeun paling resep sareng anjeun bakal ngagaduhan kaajaiban anu nyata.

tetengger kertas tangkal

Téténgger ieu tiasa dianggo pikeun maca tapi ogé pikeun ngahias kotak, kartu atanapi lukisan naon waé kanggo kamar barudak. Éta pastina katingali saé sareng asli pisan.

Sajauh karajinan dinten ieu, kuring miharep anjeun resep. Pendak deui dina ideu salajengna.

Aduh!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)