Simpen pensil dina bentuk tangkal Natal

Karajinan ieu cocog pikeun dilakukeun sareng barudak anu terang cara motong, ti umur 5 taun éta sampurna. Mangrupikeun karajinan anu saderhana pisan sareng ogé praktis, janten budak lalaki sareng budak awéwé bakal ngadamel pensil atanapi wadah pulpén (hiji per karajinan) anu bakal janten anu paling Natal.

Entong sono karajinan idéal ieu pikeun usum Natal ieu sareng ogé saé pisan pikeun barudak. Gampang pisan sareng anjeun tiasa ngalakukeun éta dina sababaraha menit, sareng ku sababaraha bahan!

Naon anu anjeun peryogikeun pikeun karajinan

  • 1 lambar dirasakan héjo
  • 1 patlot atanapi spidol
  • 1 ruku beureum
  • 1 béntang dirasakan napel diri
  • 1 patlot atanapi pulp pikeun ditunda karajinan
  • 1 gunting

Kumaha carana ngadamel karajinan

Karajinan ieu saderhana pisan. Mimiti anjeun kedah ngagambar bentuk tangkal dina lambaran anu dirasa sapertos anu katingali dina gambar. Ukuranana bakal gumantung kana ukuran pananya atanapi patlot anu anjeun badé anggo ku karajinan ieu. Maka anjeun bakal kedah motong éta ku gunting. Sakali anjeun parantos motong tangkal, ngadamel tilu garis anu sanés anu badé dituyun pensil atanapi pulpen. Tingali kumaha garisna dina gambar supados katingalina mirip.

Sakali anjeun ngagaduhan tilu garis anjeun kedah motong éta. Teras candak bintang dirasakan napel diri teras lebetkeun kana daérah paling luhur tangkal salaku bintang hiasan. Sakali anjeun dugi ka titik ieu, nempatkeun pensil atanapi pulpen sakumaha anjeun ningali dina gambar.

Tungtungna, Candak ruku beureum sareng ngadamel busur di tungtung pensil atanapi pulpén sapertos anu anjeun tingali dina gambar.

Éta bakal dihias pisan sareng karajinanna parantos parantos réngsé. Sakumaha anjeun parantos tingali, éta mangrupikeun karajinan anu gampang anu katingali saé pikeun tanggal Natal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)