Kumaha carana ngadamel tic-tac-toe gampang sareng murah

tic-tac-toe

Dina ieu tutorial Kuring ngajar anjeun nyiptakeun kasenangan tic-tac-toe. Kaulinan anu tiasa dicoo ku barudak boh déwasa, janten anu pangleutikna di bumi ogé tiasa kolaborasi dina nyiptakeunana.

bahan

Jang ngalampahkeun tic-tac-toe anjeun bakal kedah kieu bahan:

  • Kardus lapisan ganda (kandel)
  • Kertas bermola
  • Lem bodas atanapi lem iteuk
  • gunting
  • Kardus
  • Cutter die sirkular (opsional)
  • Batu
  • Cet akrilik
  • Varnish (opsional)
  • Sikat

Step by step

Pikeun nyiptakeun dasbor tic-tac-toe Dimimitian ku motong kardus kana ukuran anu anjeun pikahoyong, tapi éta salawasna kedah pasagi, sahingga sadaya sisina sami.

papan kardus

Lem kertas anu corak ka dinya nganggo lem bodas atanapi iteuk lem, sareng teukteukan kaleueungna. papan panutup  Pikeun nutupan gigirna, lemkeun kardus tina warna anu anjeun pikahoyong sapanjang ujung karton. ujung sampul

Kalayan cutter die sirkular atanapi gunting, jieun bunderan tina kertas konstruksi. Anjeun kedah motong salapan sabab éta bakal janten kotak tic-tac-toe. Lem salapan bunderan kana papan anu anjeun nembé ngadamel. kuadrat tilu sakaligus

Pikeun kartu anjeun tiasa nganggo naon waé anu anjeun pikahoyong, tapi kuring parantos milih cet batu sareng barudak dina pikiran, sabab éta mangrupikeun kagiatan anu aranjeunna resep, aranjeunna resep pisan. Cét sareng ngahias aranjeunna sakumaha anjeun pikahoyong, sareng aranjeunna ogé damel dina katerampilan motor rupa, bari senang.

Cét ku cet akrilik atanapi upami anjeun resep anjeun ogé tiasa nganggo tempera cair. kiripik batu

Upami anjeun hoyong ngaalindunganana kalayan alus, oléskeun lapisan varnis tina bérés anu anjeun pikahoyong, sabab éta mangrupikeun objék anu badé dianggo, sareng maén tiasa ngarusak sareng ngarusak cétna.

Bisi kumaha waé, cet akrilik taat pisan kana batu upami éta porous, janten upami anjeun henteu nerapkeun varnish anjeun moal ngagaduhan masalah.

Nalika anjeun ngagaduhan batu garing anjeun tiasa nempatkeun kana papan sareng ieu bakal janten hasilna.

tic tac toe 2 tic-tac-toe sareng kiripik

Anjeun ayeuna tiasa mimiti maénkeun sareng papan asal anjeun tina tic-tac-toe, sareng anu paling saé pisan nyaéta anjeun tiasa ngarancang sakumaha anu anjeun paling resep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.