Tim redaksi

Manualidades On mangrupikeun halaman wéb anu didaptarkeun pikeun dunya DIY dimana kami ngajukeun sababaraha ideu hiasan sareng aslina pikeun anjeun nyalira. Pikeun ngabantosan anjeun, tim wéb diwangun ku jalma anu gairah anu hoyong bagikeun pangalaman sareng katerampilanana dina dunya karajinan.

El Tim redaksi Karajinan Dina diwangun ku panulis ieu tapi upami anjeun ogé hoyong janten bagian ti éta, tong ragu-ragu nyerat kami ngalangkungan formulir ieu:

Éditor

  • Jenny monge

    Kusabab kuring émut kuring resep pisan nyieun ku panangan: nyerat, ngalukis, ngadamel karajinan ... Abdi diajar sajarah seni, restorasi sareng konservasi sareng ayeuna kuring fokus kana dunya pengajaran. Tapi dina waktos luang kuring masih resep nyiptakeun sareng ayeuna mampuh ngabagi sababaraha kreasi éta.

  • Alicia tomero

    Kuring resep pisan kreativitas sareng karajinan ti saprak budak. Ngeunaan karesep kuring, kuring kedah nyatakeun yén kuring henteu satia pastry sareng fotografi, tapi kuring ogé resep pisan ngajarkeun sadaya katerampilan kuring ka murangkalih sareng déwasa. Pikaresepeun pikeun tiasa ngalakukeun seueur hal anu tiasa dilakukeun ku panangan urang sareng ningali dugi ka jauhna kamampuan urang.

  • Tony Torres

    Kuring kreatif ku alam, mikanyaah sagalana buatan tangan sareng museurkeun daur ulang. Abdi resep masihan kahirupan anu kadua pikeun obyék naon waé, pikeun ngarancang sareng nyiptakeun sagala rupa anu tiasa dibayangkeun ku panangan kuring sorangan. Sareng luhur sadayana, diajar nganggo deui salaku maksimal kahirupan. Motto kuring nyaéta, upami henteu tiasa dianggo deui, gunakeun deui.

  • Isabel Catalan

    Nada da más satisfacción que ver tu propia manualidad terminada. Es un pasatiempo divertidísimo y creativo. Echa un vistazo a mis recopilatorios y empieza a practicar tus habilidades. ¡Te lo pasarás bomba!

Tilas éditor

  • Marian monleon

    Nami abdi Marian, kuring diajar hiasan sareng desain interior. Kuring jalma anu aktip anu resep ngadamel ku panangan abdi: ngalukis, menempel, ngaput ... Kuring kantos resep ka karajinan sareng ayeuna kuring ngabagi-bagi sareng anjeun.

  • DonluMusical

    Sarjana Sejarah Musik sareng Ilmu Pengetahuan, guru gitar klasik sareng diploma dina pangajaran Pendidikan Musik. Kusabab kuring alit kuring ngagaduhan karep pikeun karajinan. Warna mangrupikeun catetan idéntitas kuring. Kuring ngalakukeun tutorial dina internét sahingga langkung seueur jalma anu masihan minat pikeun nyiptakeun sareng kuring.

  • Irene Gil

    Panulis, éditor sareng pengrajin blog sareng saluran YouTube "El Taller de Ire", nyiptakeun eusi ngeunaan DIY, karajinan karajinan. Khusus pikeun mosaik, nyiptakeun produk tukang sareng téhnik ieu pikeun toko hiasan, sareng dina liat polimér sareng adonan fleksibel, ngabentuk sareng damel langkung ti 2 taun kanggo Jumping Clay.

  • Maria Jose Roldan

    Kuring kantos resep karajinan nalika kuring nganggap diri kuring jalma kreatif. Éta matak kuring kumaha sababaraha sumber anjeun tiasa ngalakukeun hal-hal hébat.

  • Teresa Aseguin

    Ti Rosario, Argentina, kuring ngamimitian ampir teu dihaja pikeun ngahasilkeun eusi wéb bari ngudag gelar hukum. Abdi resep karajinan ti umur ngora pisan, sareng teras masihan kahirupan kadua pikeun naon anu bakal dialungkeun.

  • Cecilia Diaz

    Abdi jalma anu dinamis, aktip sareng serbaguna. Abdi resep nyerat sareng nyumbangkeun kreasi kuring kana Blog, sabab ku cara éta, kuring ngabagikeunana ka jalma sapertos kuring anu gaduh karemenan pikeun karajinan.

  • Casal Claudi

    Nyiptakeun lumrah, sareng imajinasi ngajantenkeun urang kreatif. Kuring miharep kreasi kuring nawiskeun anjeun ideu, sareng noél pikeun ngatur kahirupan anjeun. Kusabab upami urang aya di bumi urang, urang ngarepkeun ningali réfléksi tina éksprési saha diri urang.