Timbale barudak jeung kaleng koko

timpani pikeun barudak

kettledrum Ieu keur barudak Éta cara anu pikaresepeun sareng gampang pikeun ngadaur ulang kaléng kosong tina bubuk koko. Éta wadahna nu salawasna boga di imah, idéal pikeun ngahurungkeun kana kaulinan kalayan nu leuwih saeutik bakal boga waktu hébat.

Instrumén perkusi anu fundamental dina ngembangkeun leuwih leutik. Sareng sareng kettledrum ieu, budak leutik anjeun bakal tiasa latihan kaahlian motor maranéhanana, bari ngamekarkeun ceuli jeung kaahlian séjén salaku penting salaku konsentrasi.

Timbale barudak daur ulang

Bahan anu urang peryogikeun Pikeun nyieun kettledrum pikeun barudak nyaéta kieu:

  • Hiji timah bubuk koko kosong
  • Gema EVA tina warna anu dipilih
  • A pasagi lawon dirasa
  • Gunting
  • Pensil
  • Iket sirah rustic hiasan
  • Panas-napel gun jeung iteuk

Step by step

Mimiti urang bade nempatkeun kaléng dina busa EVA pikeun nandaan ukuran anu urang bakal kedah baris wadahna. Urang gently mencet edges pikeun nandaan inohong dina bahan.

lengkah 2

ayeuna urang motong sarta nguji lamun Pangukuran leres sateuacan nempelkeun. Upami diperlukeun, urang ngalereskeun ku gunting.

lengkah 3

Pikeun lem busa EVA kana kaléng, urang nempatkeun hiji strip ipis silicone panas dina hiji sisi. Teundeun taliti dina kaléng.

lengkah 4

Pikeun ngalereskeun tungtung séjén kami nempatkeun barisan sejen tina silicone panas. Urang mencet ku ramo urang ambéh kaléng téh ngajajar.

lengkah 5

Ayeuna urang bade ngahias timbale. Mimiti urang nempatkeun pita warna rustic, nyieun inohong geometric sakuliah kendang.

lengkah 6

Sanggeus urang nempatkeun strip sejen tina warna sejen dina dasarna nutupan sendi. Sacara saksama nempatkeun sajumlah leutik silikon pikeun nempelkeun bahan.

lengkah 7

ayeuna motong kaluar pasagi lawon felt nyieun dasar timpani.

lengkah 8

Pikeun ngarengsekeun kami nempatkeun strip hiasan dina dasar dirasakeun. Urang nyieun cangreud jeung voila, urang geus boga timbale basajan tapi senang didaur ulang pikeun leuwih leutik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.