Topi senang pikeun pihak

Topi pésta senang

Kami parantos nyiptakeun ieu topi lucu atanapi outfits pikeun nyieun hiji ilusi nu bakal anjeun resep. Éta super basajan tur dijieun kalayan bahan nu urang bisa kalayan gampang manggihan. Bahan utama nyaéta karton, cleaners pipe karajinan jeung pompons. Sagalana dihijikeun sareng silikon panas sabab gampang diakses supados sadayana lengket ayeuna. tugas ieu bisa dipigawé kalayan barudak, ambéh maranéhanana diajar nanganan gagasan praktis tur konstruktif kalawan leungeun maranéhna.

Upami anjeun resep karajinan anu pikaresepeun, tingali naon anu kami usulkeun di handap ieu:

Topéng asli pikeun Karnaval
Tulisan anu aya hubunganana:
Topéng asli pikeun Karnaval
Kipas angin barudak nu muka jeung nutup
Tulisan anu aya hubunganana:
Kipas angin barudak nu muka jeung nutup
Reindeer lucu kalawan coklat
Tulisan anu aya hubunganana:
Reindeer lucu kalawan coklat

Bahan anu dianggo pikeun dua topi lucu:

  • 2 lembar kardus warna béda, panjangna kira-kira 80 cm.
  • Potongan tina kardus warna pikeun nyieun strips.
  • 4 pipe cleaners tina kelir béda, kaasup sababaraha logam.
  • 4 panon badag.
  • 2 pom pom ageung dina warna anu béda.
  • 8 pompoms sedeng tina kelir béda.
  • 8 pompoms leutik dina kelir béda.
  • Silicone panas jeung gun na.
  • Gunting.
  • Potlot.
  • Aturan.
  • Hiji spidol.

Anjeun tiasa ningali manual ieu step by lengkah dina video di handap ieu:

Hambalan munggaran:

Urang ngukur kuriling sirah. Kami mindahkeun panjangna sapanjang kardus anu bakal dipotong janten topi. Urang ogé bakal ngukur 5 séntiméter. Lo urang motong.

Hambalan Dua:

Di tengah strip kardus, urang lem dua panon badag sarta pompom badag salaku irung.

Topi pésta senang

Léngkah katilu:

Kami nyandak spidol sareng angkat twisting pipe cleaner pikeun ngawangun kana curl a. Urang bakal ngalakukeun eta kalawan 4 cleaners pipah sarta kami bakal motong aranjeunna dina satengah pikeun ménta 8 hijian. Urang glued nu pompoms sedeng jeung leutik antara cleaners pipe méré kreativitas.

Léngkah kaopat:

Urang balikkeun strips kardus tur nambahkeun silicone kana ngamimitian gluing strips pipe cleaner. Nalika kami geus aranjeunna glued, urang rengse aranjeunna kalayan glob sejen tina silicone.

Topi pésta senang

Léngkah kalima:

Kami nyandak kardus warna sareng angkat nyieun strips lebar 1 séntiméter. Dina tonggong strip kardus, urang bakal nambahan silicone panas kana balik gluing sadayana strips.

Léngkah Genep:

Nalika kami geus aranjeunna glued, urang bakal motong sakabéh panjangna linier. Éta ogé henteu kedah dina jangkungna anu sami, aranjeunna tiasa rada henteu rata. supados pangaruhna langkung sae. Lajeng ku leungeun kami bakal pulas strips pikeun ngabentuk curl saeutik.

Léngkah katujuh:

tungtungna urang bakal lem tungtung strips pikeun ngabentuk topi.

Topi pésta senang


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.