Karajinan Lebaran ngeunaan tukang sihir

Hello sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang bakal ningali runtuyan karajinan téma tukang sihir pikeun nyanghareupan halloween. Penyihir mangrupikeun klasik tina liburan ieu sareng éta sababna kami hoyong masihan aranjeunna langkung protagonis.

Naha anjeun hoyong ningali karajinan ieu?

Karajinan # 1: Dukun Bookmark

dukun halloween

Naha henteu ngadamel karajinan anu tiasa urang anggo sapanjang taun? Janten, éta mangrupikeun karajinan anu hadé pikeun anu resep dukun.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngaléngkah langkah demi langkah tina karajinan ieu dina tautan ieu: Tukang sihir eva karét tetengger pikeun Lebaran

Karajinan # 2: Dukun Tumbuk dina Doormat

Cara anu saé pikeun nampi pengunjung anu sumping di bumi Lebaran.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngaléngkah langkah demi langkah tina karajinan ieu dina tautan ieu: Penyihir squashing dina doormat - karajinan halloween gampang

Karajinan # 3: Dukun sareng Waluh

Dukun anu saé pikeun ngahias salah sahiji kamar urang dina Lebaran.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngaléngkah langkah demi langkah tina karajinan ieu dina tautan ieu: Dukun Lebaran sareng waluh. Karajinan pikeun ngalakukeun sareng murangkalih

Karajinan nomer 4: Sapu dukun pikeun ngahias

Sapu ieu bakal dianggo pikeun ngahias juru sareng ngalengkepan kostum dukun dina Lebaran. Éta ogé karajinan tempat kami bakal nganggo sadaya bahan alami.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngaléngkah langkah demi langkah tina karajinan ieu dina tautan ieu: Sapu dukun pikeun ngahias dina Lebaran

Karajinan # 5: Ngarasa Dukun pikeun Nampi Pengunjung

Dukun lucu pikeun halloween

 

Cara séjén pikeun ngahias nyaéta dukun anu raoseun lucu ieu anu tiasa urang anggo pikeun nganggo baju, atanapi hiasan.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngaléngkah langkah demi langkah tina karajinan ieu dina tautan ieu: Dukun Lebaran kalayan dirasa

Sareng siap!

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.