DIY: Ucing ngagoréng tulisan

Ucing kerok

Salaku poé ngalirkeun, urang ningali éta Ucing (ucing-ucing sayang urang) se kait ku paku anjeun kana permukaan anu kasar sareng lemes pikeun ngasah kuku alit. Ieu nyababkeun sababaraha bagéan bumi janten buruk, janten dinten ieu kuring nampilkeun ka anjeun scraper saderhana anu kuring damel pikeun anjeunna.

Kalayan scraper ieu, parantos moal ngaruksak sagala jinis jati teu aya karpét di bumi, janten anjeun bakal kuku alit anjeun seukeut pikeun néwak laleur di kebon sareng ngorondang bagian awak anjeun nalika aranjeunna ngegel anjeun.

daptar eusi

bahan

Ucing kerok

  • Wadah karton ipis persegi panjang.
  • Tali laut rupa.
  • Lambaran koran.
  • Lantai silikon.
  • Bar silikon.
  • Gunting.
  • Zeal.

Prosés

Mimiti, urang bakal motong bukaan leutik wadahna pikeun miceun pedalaman. Kalayan sésa alit ieu urang bakal motong segi opat. Teras, urang bakal ngeusian bagian jero tina wadah segi opat tina koran supados langkung hésé sareng kuat.

Kalayan sagi opat karton anu urang parantos ngadamel sateuacanna, urang bakal nutup wadahna sadayana kalayan bantosan kasét sakedik supados lengkep kedap udara sareng ucing henteu ngaksés interiorna. Teras, urang ngagulung tali sapanjang wadah, ngalereskeun tungtung sareng titik konci na kerok supados tali na henteu leupas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.