Léngkah demi léngkah ngadamel medali pikeun Hari Ibu

Dina ieu tutorial Kuring ngajar anjeun nyieun medali kertas, sampurna pikeun ngalakukeunana barudak. Ayeuna yén Hari Ibu Aranjeunna tiasa ngadamel pribados pikeun masihan masing-masing ka indungna. Aranjeunna tiasa masihan nami atanapi frasa, sareng nganggo warna naon anu aranjeunna pikahoyong.

bahan

Pikeun ngajantenkeun aranjeunna medali keur Hari Ibu anjeun bakal kedah kieu bahan:

  • Kertas warna atanapi kardus
  • gunting
  • Iteuk lem
  • Tandha pananda
  • Pita hiasan

Step by step

Hayu urang mimitian ku nyiptakeun bagian bunderan tina medali. Jang ngalampahkeun ieu anjeun kedah motong a strip kertas atawa kardus tina warna anu anjeun pilih. Lebarna gumantung kana sabaraha gedéna anjeun hoyong medali anjeun. Sareng panjangna kedah sahenteuna 50cm. Upami kertas anjeun henteu lami anjeun tiasa ngadamel dua strip, tong hariwang, kami bakal lemkeun babarengan. Anjeun kedah ngalipet potongan kertas saolah-olah éta a akordion. Hiji lipatan ka hiji sisi, hiji ka sisi anu sanésna, teras teras dugi ka tungtungna.

Lem hiji tungtung ka tungtung anu sanésna a ngurilingan, saolah-olah éta sababaraha jenis rok. Nalika anjeun gaduhna sapertos kitu, dorong ka handap tengahna, anjeun bakal ningali éta rata sareng aya bunderan sareng lipatan akordion.

Ayeuna hayu urang ngalakukeun bunderan tengah. Motong bunderan tina kardus leuwih leutik dibandingkeun akordeon anu karék dilakukeun. Iteuk kana tengah. Pikeun nambihan hiasan anjeun tiasa ngagambar gambar sakurilingna.

Waktos pikeun néwak pita hiasan. Potong dua strip sareng lemkeun kana bentuk V anu terbalik ti tukang. Aranjeunna kedah murag. Motong tungtung pikeun bérés anu langkung éndah.

Tungtungna, nyerat di tengah éta pesen atawa nombre naon anu anjeun hoyongkeun.

Sareng anjeun bakal ngagaduhan anjeun medali pribadi pikeun masihan atanapi ngahias. Anjeun gaduh rébuan desain anu béda kalayan seueur warna kertas, pita sareng spidol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.