Kami ngadamel lilin reungit

Kalayan cuaca anu saé sareng utamina ku panas anu dilakukeunna, reungit langkung aktip. Kukituna urang badé ngadamel lilin anti reungit, pikeun neraskeun mikaresep rohangan luar urang sareng / atanapi tiasa muka jandéla tanpa diserang ku reungit.

Naha anjeun hoyong ningali kumaha ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi pikeun ngadamel lilin reungit urang

  • Lilin tina warna anu kami resep, anjeun tiasa nganggo sésa-sésa lilin anu urang gaduh di bumi.
  • Un wadah anu bakal dijantenkeun kapangÉta tiasa janten karton susu atanapi jus atanapi botol plastik.
  • Un toples gelas
  • Minyak atsiri. Aya sababaraha minyak atsiri anu, tanpa reungit, anjeun tiasa milih anu paling anjeun resep: sitrella, sereh, verena aheng, patchouli, kunyit, geranium Mesir, Basil aheng, cengkéh, kayu putih biru, lavender jalu atanapi palmarosa.
  • Sumpit.

Leungeun kana karajinan

  1. Urang nempatkeun pot low kalayan dua ramo tina cai ngagolak. Kami bakal nambihan cai salami prosés upami diperlukeun.
  2. Kami milih diantara lilin anu paling panjang, kumargi urang bakal ngaluarkeun siki ti éta. Kami nempatkeun ieu Lilin dina toples gelas teras lebet kana jero panci kalayan cai anu ngagolak. Lilin bakal lebur sareng urang tiasa nyandak sumbu ku iteuk. Kami ngaluarkeunana, urang antosan sakedap kanggo tiasa némpél éta tanpa ngaduruk diri sareng urang mantengkeun supados réngsé garing garing.

  1. Kami nempatkeun langkung lilin di gigireun anu parantos dilebur. Urang tiasa nyandak wick sareng nyimpen éta pikeun karajinan anu sanés.
  2. Urang motong wadah anu bakal dijantenkeun kapang dina satengah.

  1. Kami nyandak kendi kalayan lilin anu dilebur ati-ati teu kaduruk ku nyalira sareng urang tinggalkeun sakedik sakedik supados tiis saeutik. Kami nambahan antara 10 sareng 20 tetes minyak penting yén kami parantos milih sareng urang ngurilingan supados ngahijikeun.

  1. Urang tuang lilin di jero kapang sareng dibantosan ku dua sumpit urang nahan sumbu di tengah, pastikeun éta némpél handapeun.
  2. Urang pegat kapang sareng cabut lilin.

Sareng siap!

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.