Kami ngadamel mini pompon ku bantosan garpu

Mini pompom

Dasar anu sanés pikeun ngahias, sapertos ramping, nyaéta pompon. Seueur anu terang kumaha ngadamel pompoms tina kardus, tapi dina karajinan ieu urang badé didamel mini pom poms ku bantosan garpu. Anjeun bakal ningali éta gancang sareng gampang éta.

Anjeun siap?

Bahan anu urang peryogikeun

  • Wol tina warna anu urang hoyongkeun
  • Garpu
  • gunting

Leungeun kana karajinan

  1. Kami ngagulung wol dina garpu, nyobian yén pas anu béda-béda sacaket mungkin. Hal penting anu kudu diinget nyaéta ngantep garpu garpu ditingalikeun dina dua sisi bal anu urang bentukkeun ku wol.

Pom pom léngkah 1

  1. Nalika urang ngadamel bal kandel, urang motong benang wol. Beuki kandelna, beuki montok bakal kaluar pompom kami.
  2. Kami motong sapotong wol sakitar dalapan inci sareng kami ngaliwat kana liang tengah garpu garpu. Urang dasi cangreud leupas pikeun nandaan dimana tengah pompom badé angkat, sareng urang nyandak balna kana tungtung garpuh. Ieu pikeun nurunkeun cangkéngna benang hurungkeun sareng tiasa ngencangkeun cangreud kalayan alus. Kami ketang cangreud saloba mungkin sareng urang ngadamel cangreud anu sanés di luhur.

Pom pom léngkah 2

  1. Kami nyandak bal tina garpu sareng urang motong tungtung.

Pom pom léngkah 3

  1. Kami naksir pompom pikeun motong langkung merata sareng kami ngalaksanakeunana gulung antara jempol sareng ramo kana rorompok wol sareng janten langkung seueur. Kami noél rambutna pompom sareng éta waé.

Pom pom léngkah 4

Sakumaha anjeun parantos tingali, gampang pisan ngadamel mini pompoms ieu sareng éta sampurna pikeun ngahias bantal, kantong, gorden, baju sareng bahkan pikeun ngadamel permadani ku cara ngahijikeun sadayana. Sadayana anu tiasa dipikirkeun.

Moal lami deui urang bakal ngahias bantal ku tassels sareng pompoms pikeun masihan gaya boho. Janten pendient!

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.