Kami ngadamel freshener hawa pacilingan anu saderhana

Dina karajinan dinten ayeuna urang badé ngadamel Gampang pisan ngadamel panyegar hawa papakéan anu tiasa nempatkeun parfum atanapi minyak atsiri favorit urang janten baju urang bau hébat.

Naha anjeun hoyong ningali kumaha ngalaksanakeunana?

Bahan anu bakal diperyogikeun pikeun nyaring hawa pacilingan urang

  • Dirasa warna, anjeun tiasa nganggo potongan naon waé anu di bumi
  • Pistol lem panas
  • Kertas sayuran
  • Senang ipis atanapi sapotong pita
  • Tandha pananda
  • gunting

Leungeun kana karajinan

Anjeun tiasa ningali léngkah karajinan ieu ogé dina video:

  1. Kalayan garis gelas urang bakal ngambah hiji bunderan dina karasa. Kami motong bunderan sareng cadangan.
  2. Kalayan bunderan anu dirasa atanapi deui nganggo gelas urang ngadamel anu sanés bunderan dina kertas parchment, tambahkeun hiji satengah bunderan dina hiji sisi pikeun dipaké salaku hook.

  1. Kalayan gun silikon urang nuturkeun bunderan anu dicirian dina kertas greaseproof sareng urang ogé ngagambar garis anu nyebrangan bunderan di tengahna. Urang tiasa ngadamel kisi atanapi ngan saukur sababaraha garis anu asalna tina titik anu sami sareng manjangan. Gambar ieu bakal raos ku saréréa.
  2. Kami nempatkeun bunderan anu dirasakeun di luhur sosok silikon anu nembé didamel sareng kami ngulang prosés silikon panas tapi waktos ieu dina karasa.

  1. Pikeun ngarengsekeun tokoh Kami bakal ngaliwat kontur kalayan silikon meh tetep pageuh katutup. Ati-ati henteu nutupan liang dimana tali na bakal angkat.
  2. Kami ngantosan éta garing sareng nyandak tina kertas greaseproof.
  3. Urang nempatkeun sapotong tali atanapi pita pikeun ngabeungkeut freshener hawa urang kana batang lomari.
  4. Sareng ngan ukur tetep nempatkeun seungit karesep urang dina karasa, éta tiasa janten parfum atanapi minyak penting sareng ngabeungkeut penyegar udara urang.

Sareng siap!

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)