Panyekel lilin hiasan ku iteuk és krim

Panyekel lilin nganggo iteuk és krim

Ngagaduhan lilin di bumi mangrupikeun cara pikeun kéngingkeun lampu haneut, panyegar hawa ringan sareng sentuhan hiasan anu khusus. Kanggo langkung ningkatkeun penampilan layar anjeun, anjeun tiasa nyiptakeun panyekel lilin anjeun ku cara saderhana. Kalayan sababaraha iteuk popsicle saderhana sareng sababaraha cet, anjeun tiasa ngabarukeun tampilan lilin bumi anjeun.

Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngadamel wadah lilin asli ieu, tong luput saléngkah-saléngkah sareng daptar bahan-bahan anu bakal urang butuhkeun. Upami anjeun hoyong ngarobih warna, anjeun kedahna waé pilih karesep anjeun atanapi anu paling cocog sareng hiasan ti bumi anjeun.

Panyekel lilin nganggo iteuk és krim

Bahan pikeun ngadamel wadah lilin

Ieu bahan anu urang butuhkeun pikeun nyiptakeun wadah lilin iteuk és krim ieu.

  • És krim iteuk kandel sareng henteu dicét
  • Gun tina silikon sareng bar
  • Una pamarentah
  • Pencil
  • gunting
  • Sapotong tina karton
  • Lukisan 
  • Purpurin

Step by step

Urang ngadamel dasarna

Dina salembar karton urang ngadamel dasarna tina wadah lilin. Urang ukur 13 séntiméter lébar ku 14 panjang sakirana sareng motong.

Urang ngamimitian pangwangunan

Mimiti urang bade tempat 4 batang dina bentuk pasagi, urang oléskeun sababaraha tetes silikon panas sahingga tiasa taat kana karton.

Kami tetep nempel iteuk popsicle

Ayeuna urang nempatkeun lapisan kadua iteuk, sapertos anu ditingali dina gambar pikeun nyiptakeun bentuk wadah lilin. Hayu angkat nerapkeun titik silikon pikeun ngamankeun sadayana iteuk ogé masing-masing.

Kami ngalengkepan formulir

Kami gluing és krim és dina lapisan, kagantian tokoh pikeun kéngingkeun bentuk anu dipikahoyong.

Kami ngalengkepan inohong

Kami teraskeun nempatkeun és krim és dugi kami kéngingkeun jangkungna anu dipikahoyong pikeun wadah lilin. Hayu silikon garing ogé sareng urang cabut serat sésana.

Kami cet wadah lilin

Urang angkat ka cet wadah lilin ku cet akrilik sareng sikat halus. Kami taliti nutupan sadaya sela sareng dasar karton jero.

Urang Sprinkle glitter dina wadah iteuk popsicle

Ayeuna ku cét na masih seger urang miceun hérang di luhur ti luhur dugi ka sadayana wadah lilin ditutupan.

Urang réngsé wadah lilin

Kalayan panangan urang mindahkeun wadah lilin sakedik pikeun langkung ngadistribusikaeun partikel tina hérang. Hayu garing sadayana tur ngaleupaskeun kaleuleuwihan. Kami nempatkeun lilin sareng kami parantos nyiapkeun wadah lilin hias kami nganggo batang és krim.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.