Panyekel serbét gampang pisan dilakukeun ku dirasa

Karajinan ieu saderhana pisan dilakukeun sareng anjeun bakal ngagaduhan wadah serbét anu sampurna pikeun ngahias méja. Upami anjeun ngagaduhan 5 jalmi dina tuangeun, idéalna nyaéta ngadamel 5 cincin serbet supados sadayana sami. Ku cara kieu anjeun tiasa ngahias tabél ku cara dipersonalisasi sareng ogé, didamel ku nyalira!

Hal anu saé ngeunaan karajinan ieu anu tiasa dilakukeun ku barudak kalayan sampurna. Idéalna, barudak langkung ti 6 taun kusabab anjeun kedah nganggo gunting, tapi upami aranjeunna langkung ngora sareng pengawasan anjeun, éta bakal langkung ti cukup. Entong kaleungitan jéntré!

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun karajinan

  • 1 lambar perasaan warna anu anjeun hoyong ukuran DINA-4
  • 1 gunting
  • 1 patlot

Kumaha carana ngadamel karajinan

Karajinanna gampang pisan dilakukeun sareng anu pangsaéna nyaéta dina 5 menit anjeun tiasa gaduh sababaraha cincin serbet. Candak lebar lambaran ukuran DINA-4 sareng gambarkeun cincin serbét éta. Anjeun kedah nyalin formulir anu kami nunjukkeun ka anjeun dina gambar di handap ieu. Penting pisan pikeun anjeun ningali alur di sisi sabab penting pikeun wadah serbét anu pas pikeun saé.

Teras potong sareng tingali slot cutout, anu ukuranana sami. Sakali anjeun ngagaduhan, nyandak serbét teras lebetkeun cincin serbét di sakulilingna supados ditalian ogé. Anjeun kedah nempatkeun hiji slot dina luhur anu sanés sareng pas, éta bakal anggun!

Ngadamel pangaruh kukupu anu saé pisan anu bakal masihan sentuhan khusus kana méja anjeun, ngahias éndah pikeun kasempetan éta. Upami anjeun henteu hoyong ngahias méja anjeun tapi sigana mah karajinan saderhana pikeun dilakukeun sareng anjeun resep, anjeun tiasa ngalakukeun éta ogé. Salaku conto, upami anjeun diulem ka tuang siang anjeun tiasa ngadamel éta sareng pasihkeun ka host supados aranjeunna tiasa ngahias serbét ku sentuhan pribadi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)