Kucing dirasa

Kucing dirasa

Bayi butuh a boneka utawa kewan boneka kanggo tuwuhing sampeyan amarga bakal ngiringi pangembangan lan pembelajaran sampeyan. Iki kéwan sing diiseni Dheweke bisa dituku ing endi wae lan dheweke seneng banget, nanging kepiye carane nggawe sing dipersonalisasi?

Dadi, bayi bakal luwih tresna amarga digawe karo bapak utawa ibune dhewe. Kanthi cara iki, kita bisa ngolah maneh kethokan krasa sing kudu digawe kerajinan sing apik lan apik banget kaya kucing iki kanggo bayi.

Bahan

  • Rasane warna-warni. Elinga yen ana warna sampeyan kudu nggoleki rong nada, siji lampu lan siji liyane peteng.
  • Pethikan krasa ireng lan putih dirasakake kanggo rai.
  • Poliester, wadding utawa isian sing padha kanggo kewan boneka.
  • Gunting.
  • Utas warna.
  • Jarum
  • Pola lan kertas kanggo ngirim.
  • Mesin sewing.

Proses

  1. Print pola kasebut saka anak kucing.
  2. Lebokake ing kertas lan saka kene nganti krasa ninggalake papan 1-2 cm kanggo njahit kanthi apik.
  3. Potong ing ngrasakake rong potongan sing padha awit siji bakal dadi ngarep lan mburi.
  4. Cut rincian ing liyane nada sing beda saka sing dirasakake dipilih.
  5. Jarum jahit ing pasuryan cilik lan sisih saka anak kucing nganti dirasakake.
  6. Lapisan loro-lorone ing njero njaba lan jahit ninggalake sisih ngisor tanpa jahitan.
  7. Menehi giliran, isi karo poliester lan rampung sewing.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.