Anting-anting digawe nganggo piring soda

anting klapa

Apa sampeyan kalebu wong sing wani nganggo kabeh fesyen, sanajan sing paling ora umum? Yen mangkono, mesthine ide iki kanggo nggawe sawetara anting-anting sampeyan bakal seneng.

Sawetara dina kepungkur, aku nemokake akeh gambar perhiasan sing digawe nganggo piring omben-omben alus ing Internet banjur kepikiran nggawe sawetara anting kancing kancing. Sederhana nanging warna-warni lan, ing kene sampeyan duwe asil. Muga-muga sampeyan seneng!

Bahan

  1. Piring omben empuk.
  2. Lim
  3. A karton. 
  4. Gunting. 
  5. Dhasar slope. 

Proses

anting-antingococola (Salin) Kaya sing sampeyan ngerteni, mung "misteri" tutorial iki yaiku nambahake dhasar cilik ing pangkal anting-anting saengga piring kasebut ora nemplek ing kuping. Sing kudu kita gunakake yaiku nyukur seri kothak karton lan dipasang, nggawe nganti dhuwur nganti ndhuwur lembaran. Banjur, kita bakal nggandhengake ing piring lan dhasar lereng.

Nganti DIY sabanjure!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.