Kepiye cara lipet rok

pleated_ skirt0 (Salin)

Musim semi musim panas iki, salah sawijining tren bakal rok lipit, kanthi ngantisipasi musim, saiki kita bakal nerangake kepiye carane nggawe lipet siji rok.

Sampeyan kudu ditambahake, kanggo nindakake tutorial iki, kudu ngerti carane njahit sethithik, amarga sawise lipet, sampeyan kudu masang pinggul.

Material

  1. Kain 3 meter kanggo pinggul 90 sentimeter (Kain 1 meter saben 30 sentimeter).
  2. Gunting. 
  3. Utas lan jarum. 
  4. Mesin sewing. 
  5. Griddle. 

Proses

Kanggo miwiti, kita bakal mutusake dawa rok, ing kasus iki bakal ana ing ndhuwur dhengkul lan dipasang ing pinggul. Kita bakal ngethok 3 meter (kanggo pinggul 90 cm) kain, nambah potongan yen prelu lan wiwitan sing wis ditemtokake. Pungkasan, sadurunge miwiti liputan, kita bakal rampung hem nganggo mesin jahit.

pleated_ skirt2 (Salin)

Sabanjure, kita bakal ngukur lan menehi tandha nganggo jarum. Lipat kudu 3,5 sentimeter lan ngisor 7 sentimeter. Penting, dicathet yen lipatan bakal mesthi rampung ing arah anti jam. Kita bakal menehi tandha ing lipute ing sadawane rok kanthi jarum sawetara supaya luwih sampurna.

rok lipit (Salin)

Sabanjure, ngetutake jarum kasebut, kita bakal nyelehake baris jarum 3 sentimeter ing baris sing adohe 5 sentimeter, mbentuk lipatan kasebut. Kita bakal terus nganggo jarum lan bakal menehi dawa kanggo ndandani. Kita bakal nindakake operasi sing padha kanggo kabeh rok.

pleated_ skirt3 (Salin)

Rampung liputan, kita bakal nyetrika kanthi suhu sing cocog lan ndandani saben lipet kanthi apik. Banjur kita mung kudu masang rok ing pinggul lan menehi zipper.

Nganti DIY sabanjure!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.