Cara nggawe pitik saka gulung karton. Daur-ulang

Kerajinan digawe karo karton nggulung akhir-akhir iki lagi modis banget. Ing postingan iki, aku bakal mulang sampeyan babagan cara nggawe pitik super gampang nganggo gulung kertas jamban sing diiringi endhog dolanan, sampurna kanggo dekorasi peternakan, teater bocah utawa pojokan kamar bocah.

Bahan kanggo nggawe pitik

  • Gulung kertas jamban
  • Gunting
  • Aturan
  • Lim
  • Karet eva warna
  • Karet Eva doyo
  • Mripat seluler
  • Tandha permanen
  • Bowl utawa mangkok
  • Endhog plastik

Prosedur nggawe pitik

  • Kanggo miwiti njupuk gulung kertas toilet sing sampeyan duwe ing omah.
  • Ukur dawane nganggo paugeran lan gunakake karet eva kanthi warna sing paling disenengi sing nutupi kabeh kontur.
  • Sambungake karet eva kanthi alon menyang gulung karton supaya lurus.

  • Sawise gulung karton diantrekake, kita bakal motong persegi dowo nganggo karet eva oranye.
  • Piece iki bakal pucuk
  • Lipat dadi loro lan potong dadi segi telu.
  • Kita wis duwe cucuk, saiki dakselehake ing praupane pitik.

  • Sawise cucuk dipasang, aku bakal nglatih pasuryan
  • Aku bakal nempel mripat sing obah.

  • Kanthi panandha permanen ireng sing bakal daklakoni lashes kanggo mripat.
  • Kanthi doyo bolongan bunderan lan sawetara karet eva saka pekerjaan liyane, aku bakal nggawe sawetara lingkaran kanggo dekorasi dhadhane pitik.
  • Aku bakal nempelake lingkaran kanthi mbaka sethithik kanggo mbentuk piramida.

  • Karo ati sing abang daklakoni pithik pitik, nyelehake mudhun.

  • Kanggo ngrampungake pitik aku arep nyelehake puncak Aku wis nggawe persegi panjang karet eva lan mbunderake sisih ndhuwur sing nggawe gelombang.
  • Entuk mangkuk saka omah lan endhog dolanan utawa coklat lan sampeyan bisa duwe pitik sing lengkap.

Muga-muga sampeyan seneng karo ide iki, mengko ketemu maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.