Daur-ulang: Ladybugs karo Endhog Karton

Ladybugs karo kothak endhog

Kasunyatane yaiku yen karton endhog sampeyan bisa nindakake akeh perkara, cukup nambah bayangan lan sejatine sampeyan bakal duwe ide kanthi beda. Ing kasus iki, contone, kita bisa digunakake kanggo nggawe kewan lucu kanggo dolanan bocah. Bocah-bocah seneng banget karo kewan lan minangka cara sing nyenengake supaya dheweke bisa ngerti bedane ing antarane.

Wiwit musim semi bakal diwiwiti, kita bakal nggawe ladybug sing lucu banget lan kanthi warna cerah. Kanggo nindakake iki, kita bakal ngethok bagean gedhe saka karton endhog. Kita warna kanthi tempera saka warna sing dikarepake lan banjur garing.

Sawise garing, kita cat titik kasebut ing ndhuwur kanthi tempera ireng lan garing maneh. Yen kita duwe bedhil silikon, lan yen ora, kanthi lem, kita lemake pompom (minangka endhas) menyang karton sing sadurunge wis dicet (sing tumindak minangka awak).

Sawise ditutup, kita nambahake antena lucu ing endhas kanthi sawetara kawat cilik utawa pucuk jerami cilik sing ditutup nganggo wulu ireng. Lan pungkasane, kita mripat, bakal luwih lucu kanthi mripat animasi.

Pom-pom lan mripat bisa ditemokake kanthi gampang ing toko satus dolar, nanging yen ora duwe pom-pom, kita bisa nggambar gambar ing karton warna, potong banjur lem. menyang awak. Sing gampang !. Saiki kita bisa dolanan karo bocah-bocah lan kewan anyar. Saliyane sinau kewan anyar iki (utawa serangga ing kasus iki), kita uga bisa main karo warna sing bisa dicet.

Informasi luwih lengkap - Resep lem krasan

Foto - Genuardis


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.