Game memori

Halo kabeh! Ing kerajinan saiki kita bakal bisa ndeleng kepiye gawe game sing nyenengake: game memori. Kanthi game iki, kita bisa nglampahi wektu nyenengake ing perusahaan lan dhewe.

Apa sampeyan pengin ndeleng cara nggawe game iki?

Materi sing dibutuhake kanggo nggawe game memori

  • Karton, karet eva utawa sawetara jinis bahan sing kandel lan bisa dipotong kanthi gampang.
  • Gunting
  • Tandha permanen
  • Kantong utawa barang sing nyekel kripik kasebut.

Tangan kerajinan

  1. Sing pertama sing bakal kita lakoni yaiku ngethok kothak sing dikepengini, yen kita gabung bisa nggawe kothak gedhe. Yaiku, kita bisa ngethok 9 kothak, 16 utawa 36, ​​kanggo menehi conto.
  2. Sawise kita ngethok kothak, kita bakal nglukis motif sing padha ing sisih siji Kabeh mau, kayata poin, garis utawa sampeyan uga bisa ngecet kanthi lengkap utawa ninggalake warna sing dhasar saka kothak kasebut.

  1. Ing sisih liyane, kita bakal nggawe tokoh geometris kayata segitiga, kothak, lintang, bunder, lsp. Gagasané yaiku supaya bisa dipasang kanthi pasangan (yen kita duwe jumlah kothak sing padha) utawa ing trios (yen kita duwe nomer ganjil. Yen wis jelas babagan angka sing dibutuhake lan yen bakal pasangan utawa trios, kita bakal miwiti nglukis rai kripik kasebut.

  1. Nalika kita duwe kabeh Kripik Iku mung kanggo nyelehake kanthi pasuryan tokoh-tokoh banjur miwiti ditemokake siji-siji. Yen golek pasangan utawa telu, kita bakal pasuryan. Kita bakal terus kaya iki nganti kabeh tokoh rampung.
  2. Sawise kita ora main kita bakal nyimpen kabeh Kripik ing tas sing wis dipilih supaya ora ilang Kripik.

Lan siyap! Kita saiki bisa miwiti main.

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)