Game Sing Sapa dipersonalisasi

Sapa sing Adat

Ana game mitos sing aku seneng yaiku sopo sopo. Game sing sampeyan bisa ngira sapa sing dikepengini kanthi rincian lan karakteristik kertu kasebut. Nanging, apa sampeyan mbayangno game sing padha karo kulawarga?

Yaiku, gaweyan nganggo tangan sampeyan dhewe lan gaweyan kanggo nggawe pribadi saben anggota kulawarga sampeyan. Kanthi cara iki, bakal dadi game sing unik lan nyata, nyenengake banget kanggo kabeh bocah lan wong diwasa sing pengin ngenteni sore sing nyenengake kanthi ngguyu.

Bahan

  • Kayu lapis.
  • Persegi panjang kayu.
  • Engsel lan sekrup.
  • Semangat
  • Lim
  • Lukisan.
  • Dowel kayu.
  • Tas.
  • Simpenan kertu nglukis

Proses

  1. Goleki rai anggota kulawarga lan dicithak ing karton. Gawe 2 salinan.
  2. Kanthi a nyalin Kita ngethok dadi sing ana ing papan lan sing nomer loro bakal dadi sing bakal kita kira.
  3. Ukur kabeh segi telu ing pangkal kayu lapis lan gunakake.
  4. Pintar saben persegi dowo banjur garing.
  5. Kelet karo semangat foto ing saben persegi panjang kayu, lan lebokake ing papan nganggo engsel.
  6. Ing pinggir papan teken a dowel kayu tikel kanggo nyelehake token kanggo tebak.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.