Cara nggawe gantungan kunci pom pom pom

carane nggawe gantungan kunci pom pom pom

Dina iki kita bakal nuduhake tutorial sing kudu ditindakake gantungan kunci nganggo pompon wol.

Banget gampang lan murah saka nindakake.

Pompom wol digunakake kanggo macem-macem prekara cara dekorasi kamar, dekorasi lawang lan lemari, dina iki aku bakal nuduhake sampeyan kepiye pompon wol kanggo dekorasi gantungan kunci.

Gantungan kunci sing uga bisa digunakake ing macem-macem dekorasi, salah sawijine yaiku sing digunakake akhir-akhir iki yaiku kanggo dekorasi tas lan dompet.

Deleng gampang banget pompoms ayu.

Bahan kanggo nggawe gantungan kunci nganggo pompon wol:

  • Wol ing warna sing beda-beda bisa dicampur
  • Gunting
  • Garpu
  • Persegi panjang karton
  • Dering gantungan kunci

bahan kanggo nggawe keychain pompom

Langkah-langkah kanggo nggawe gantungan kunci wol pom pom:

Langkah 1:

Kita mbungkus garpu kanthi pirang-pirang jajaran wol.

Supaya kita katon lemu, sing becik yaiku paling ora 50 puteran.

langkah 1 pom pom keychain

Langkah 2:

Kita nembus wol saka cara transversal, kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki:

langkah 2 pom pom keychain

Langkah 3:

Kita dasi banget, tetep kaya wujud gandhewa.

langkah 3 pom pom keychain

Langkah 4:

We mbusak garpu kanthi ati-ati banget supaya pompom kita ora pisah.

langkah 4 pom pom keychain

Langkah 5:

Kita motong daur ulang sing kiwa sak pompom, kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki:

langkah 5 pom pom keychain

Langkah 6:

Kaping pisanan ora bakal bunder banget, mula kita kudu mateni wulu sing kebacut sing kita waca ing pompom.

langkah 6 pom pom keychain

Langkah 7:

Tetep kaya ing gambar ing ngisor iki:

langkah 7 pom pom keychain

Langkah 8:

Kita nggawe pirang-pirang pompom ing warna sing beda, tansah ninggalake sawetara sentimeter ing jalur sing kita dasi tengah.

langkah 8 pom pom keychain

Langkah 9:

Kita ngethok a strip wol sing luwih dawa lan kita ngikat pompom ing jalur kasebut.

langkah 9 pom pom keychain

Langkah 10:

Nglakoni tassel wol, kita wiwiti karo bungkus wol ing kothak karton, kanggo nggawe senjata uga Aku nyaranake 50 puteran.

langkah 10 pom pom keychain

Langkah 11:

Kita nembus wol liyane ing sisih ndhuwur, kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki:

langkah 11 pom pom keychain

Langkah 12:

Kita mbusak karton ati-ati banget.

langkah 12 pom pom keychain

Langkah 13:

Kita dasi nganggo simpul tali strip ing sisih ndhuwur.

Kita ngethok daur ulang saka ngisor.

langkah 13 pom pom keychain

Langkah 14:

Nganti udakara 2 cm saka ndhuwur, kita ngikat wulu wulu liyane maneh, kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki:

langkah 14 pom pom keychain

Langkah 15:

Kita nggawe jubin ing warna sing dipengini.

langkah 15 pom pom keychain

Langkah 16:

Kanggo mungkasi, kita ngikat jubin ing sandhinge pompon lan kita sijine dering tombol.

Siap digunakake!

langkah 16 pom pom keychain

 

Muga-muga sampeyan seneng, bakal enggal ketemu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Camila Freccero ngandika

    Aku encanta