Ide dekorasi DIY kanggo kamar turu

tutup bantal

Kanggo dekorasi kamar turu, sampeyan bisa milih milih macem-macem elemen sing pengin dilebokake, kayata kursi tangan utawa lampu meja, lan uga kanggo nggawe potongan sampeyan dhewe. Ing artikel iki, kita bisa ndeleng sawetara Ide dekorasi DIY kanggo kamar turu sing bisa sampeyan lakoni kanthi tangan sampeyan supaya bisa ndemek kamar intim kasebut.

Tutup bantal

ing tutup bantal Iki bisa uga gampang digawe utawa luwih njlimet, gumantung saka selera sampeyan. Lan sing paling penting, bisa disesuaikan banget. Sampeyan uga ora prelu tuku bantal anyar, cukup mung tutup sing wis lawas utawa tutup dhewe.

Bantal banget praktis lan, Kajaba iku, ing amben iku bakal ayu banget. Sampeyan bisa duwe akeh sing dikarepake. Sampeyan uga bisa ngganti sampul supaya cocog karo musim taun utawa acara sing pengin disorot ing dekorasi, kayata Natal, Halloween, Dina Valentine, lsp.

Tirai

langsir diy

Yen sampeyan nggunakake tirai, sampeyan uga bisa gawe dheweke dhewe. Gampang diganti lan bisa uga digabung karo barang dekorasi tekstil liyane, kalebu tutup bantal. Sanajan ngganti, butuh kerjaan, sampeyan uga bisa nindakake miturut taun utawa nalika sampeyan pengin menehi kamar beda ing kamar.

Headboard

Headboard amben uga a elemen dekorasi kamar turu sampeyan bisa nindakake dhewe. Sampeyan bisa nindakake karo tekstil supaya cocog karo elemen liyane, nggunakake elemen daur ulang, milih elemen kayu, lsp.

Lampu

lamp diy

Otro Elemen dekorasi DIY sing bisa digawe dhewe minangka lampu, langit-langit lan tambahan meja liyane. Sampeyan bisa kanthi gampang nggabungake karo unsur liyane sing wis digawe utawa karo wong liya sing wis dituku, utawa cukup nggunakake bahan sing kontras. Sampeyan bisa nggunakake serat alami utawa barang daur ulang, uga tekstil lan bahan liyane sing luwih elegan, yen sampeyan pengin.

Seni tembok

Kita ujar manawa seni tembok amarga istilah iki cocog karo apa wae sing bisa digantung, wiwit saka lukisan nganti foto mosaik tekstil, gaweyan logam, desain geometris, kalungan, penangkap impen, utawa liya-liyane sing bisa sampeyan pikirake, kayata elemen rumit. saka unsur daur ulang. Sampeyan bisa muter karo bentuk, bahan lan uga lampu.

Puff

diy puff

Poufs minangka elemen dekorasi sing migunani banget. Ing kamar turu, gumantung saka dhuwure lan bentuk, dheweke bisa dadi kaos sepatu elemen tambahan kanggo lungguh utawa ninggalake klambi sing arep dienggo. Lan sampeyan bisa nggawe dheweke dhewe. Sampeyan mung kudu milih gayane lan bisa kerja.

Tembok lampu

Aja nggunakake lampu tambahan utawa minangka pelengkap kanggo sampeyan nyelehake strip lampu bolam cilik ing tembok nggantung uga, uga ing antarane perabotan lan elemen dekorasi kamar turu. Sampeyan bisa entuk efek sing apik lan nggawe swasana sing apik.

Mebel tambahan sing dibalekake

prabot kamar turu antik dipugar

Sampeyan bisa mulihake mebel antik lan wenehi tampilan sing paling disenengi. Sampeyan bisa menehi hawa modern utawa kasual, utawa mulihake kanthi gaya vintage. Sampeyan duwe akeh pilihan, wiwit rak nganti meja sisih amben, liwat kaca, rak tembok utawa elemen gantung, tabel sisih.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.