Cara nggawe matryoshka utawa boneka karet eva Rusia

Boneka matryoshka utawa Rusia Iki minangka salah sawijining souvenir sing paling representatif ing negara iki. Biasane dipasang ing njero siji lan sijine nganti 20 unit. Nanging ing postingan iki, aku bakal mulang sampeyan carane nggawe sing gampang lan apik banget kanggo dekorasi karya kerajinan sampeyan.

Bahan kanggo nggawe matryoshka utawa boneka Rusia

  • Karet eva warna
  • Gunting
  • Lim
  • Kompas utawa obyek obyek bunder kanthi diameter 6 cm
  • Tandha permanen
  • Kancing-kancing

Cara nggawe matryoshka utawa boneka Rusia

  • Kanggo miwiti gambar bentuk woh pir ing karet eva warna sing paling disenengi. Disaranake sampeyan nggunakake rong warna kanthi warna sing padha.
  • Cut potongan iki, lan nggawe liyane persis padha lann warna liyane.
  • Saiki gambar sawetara bulu mata ing karet eva sing jelas kaya sing sampeyan tingali ing gambar, padha karo mustache lan ngethok potongan kasebut.
  • Lem potongan kasebut cilik ing ndhuwur amba.
  • para mbentuk rai, potong potongan bunder kanthi diameter 6 cm ing warna kulit lan uga nganggo potongan sing padha, nindakake rambut saka bangkekan.
  • Lem rambut ing pasuryan banjur pasang set ing sisih ndhuwur awak boneka.
  • Miwiti nggambar rincian pasuryan kanthi spidol permanen: mripat, irung lan tutuk. Sampeyan bisa nggunakake spidol putih kanggo menehi cemlorot. Sampeyan uga bisa nggawe rincian ing rambut.
  • Kanggo dekorasi, aku bakal milih siji kembang karet eva. Gampang banget ditindakake, yen sampeyan pengin sinau, KLIK ING KENE.
  • Aku uga bakal nyeleh rong tombol kanthi bentuk kembang lan sisih ngisor, kanthi bantuan bor, aku bakal lem kembang liyane Ing nada karet eva bening supaya sampurna.
  • Aku mung kudu sawetara titik sak tokoh nggunakake tandha permanen ing salaka.

Lan, voila, kita wis ngrampungake boneka utawa matryoshka Rusia. Muga-muga sampeyan seneng, ketemu ing tutorial sabanjure. Wis !!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.