Malaikat karet Eva kanggo dekorasi wit Natal sampeyan

karet natal eva ornamen

Malaekat Natal Iki minangka salah sawijining dekorasi paling apik ing tanggal iki. Ing postingan iki, aku bakal mulang sampeyan carane nggawe anak, sampurna kanggo nghias wit Natal utawa ing pojok omah.

Bahan kanggo nggawe malaekat Natal

  • Karet eva warna
  • Gunting
  • Lim
  • Karet Eva doyo
  • Pemotong cookie jantung
  • Pembersih pipa emas
  • Pita renda utawa padha
  • Tandha permanen
  • Pencil
  • Mripat seluler
  • Eyeshadow lan swab katun
  • Cat akrilik putih lan awl

Proses nggawe malaekat Natal

  • Ayo diwiwiti kanthi motong a bunder karet eva ing warna kulit udakara 6 cm ing diameter lan rong bunderan cilik, kanthi pitulung doyo bolongan kuping.
  • Kita bakal nemplek menyang sisih.
  • Saiki, aku bakal mbentuk poni malaikat spiral. Yen sampeyan ora duwe, sampeyan bisa nggawe rambut kaya sing paling disenengi.
  • Kita bakal nggunakake mripat seluler kanggo malaekat cilik kita, supaya bisa pindhah nalika diselehake ing kerajinan kita.

karet natal eva ornamen

  • Kanthi panandha ireng permanen sing apik, aku bakal menehi katrangan bulu mata lan irung. Mengko, kanthi warna abang, daklakoni eseman.
  • Kanthi eye shadow utawa blush lan swab katun, aku bakal menehi warna pipine.

karet natal eva ornamen

  • Kita bakal mbentuk awak malaekat kita, nempelake tangan menyang lengen klambi. Aku wis nggunakake pukulan bolongan, nanging sampeyan bisa luwih gampang.
  • Suwiwine Wong-wong mau bakal awujud godhong supaya ora saya rumit lan klambi kasebut bakal gampang kaya sing sampeyan deleng ing gambar. Lem ing ndhuwur swiwine supaya ora obah.

karet natal eva ornamen

  • Sawise rampung, tancepake endhas malaekat ing ndhuwur awak.
  • Kanthi pemotong cookie kanthi bentuk jantung Aku arep nggawe sing abang nganggo karet eva.
  • Aku bakal nempel ing tengah awak lan potongan tangan bakal munggah ing ndhuwur.

karet natal eva ornamen

  • Kanthi pita renda utawa sing padha, aku bakal nggawe Aku mudhun menyang klambi supaya luwih elegan. Aku bakal nemplek saka mburi supaya lem ora ditampilake lan karya kita ora diwarnani.

karet natal eva ornamen

  • Giliran kanggo mbentuk halo malaekat. Kanggo iki, aku bakal nggunakake pembersih pipa kanthi warna emas. Sampeyan mung kudu mbentuk bunder lan nempel ing mburi endhas.

karet natal eva ornamen

Tutul pungkasan kanggo malaekat cilik kita.

  • Kita mung duwe rincian. Aku bakal miwiti karo swiwine, nggunakake potlot lan aku bakal golek garis bulu.
  • Banjur, kanthi cat putih lan awl, aku bakal nemokake bintik-bintik cahya ing pipi.

karet natal eva ornamen

Lan malaekat kita wis rampung. Yen sampeyan pengin nggantung, sampeyan mung kudu lebokake senar utawa utas.

Lan yen sampeyan pengin sinau ornamen liyane kanggo wit Natal, aku menehi sampeyan penguin iki sing bakal disenengi bocah cilik. KLIK ING KENE.

karet penguin eva donlumusical natal

Muga-muga sampeyan seneng, ketemu ing kerajinan sabanjure. Aduh!


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.