Kembang kertas sing gampang banget kanggo dekorasi kerajinan

Kembang kertas Iki minangka salah sawijining kerajinan sing paling digunakake ing kabeh proyek kayata dekorasi pesta, ulang tahun, musim semi, lsp. Ing postingan iki, aku bakal mulang sampeyan babagan nggawe kembang ing 5 menit gampang banget lan katon apik banget.

Bahan kanggo nggawe kembang kertas

  • Folios warna
  • Gunting utawa gunting
  • Lim
  • Sedotan
  • Karet Eva doyo
  • Karet eva warna-warni lan glitter

Cara nggawe kembang kertas

  • Kanggo miwiti sampeyan kudu folio warna, sampeyan bisa milih sing paling disenengi lan adaptasi karo dekorasi sampeyan.
  • Cekak 8 jalur 1 ambane 21 cm dawane XNUMX cm, nanging iki ora penting banget, yaiku pangukuran folio.
  • Sawise duwe 8 strip, gulung tikel dadi loro kanggo menehi tandha ing tengah, nanging ora prelu meksa keras.

  • Kanggo miwiti masang kembang make a nyebrang nganggo kertas loro.
  • Bukak loro gulung kertas liyane menyang diagonal liyane.
  • Ing babak kapindho, kita bakal intersperse maneh ing antarane kesenjangan sing ditinggalake, kaya iki nganti rampung nganggo 8 strip.

  • Sawise proses iki rampung, kita bakal nunggang kelopak kembang.
  • Kita bakal nemplekake kelopak garis sing padha menyang njero.
  • Lebokake lem sethithik ing tengah lan gabungake loro ujung strip ing kana.
  • Lebokake pasting saka ndhuwur nganti ngisor nganti 8 strip ditempelake.

  • Yen sawetara kelopak luwih dawa tinimbang liyane, aja kuwatir, iki bakal menehi kembang luwih realisme.

  • Sawise kembang lengkap dirakit aku bakal dekorasi interior.
  • Aku bakal nggunakake kembang busa sing glitter, bunder lan jantung cilik.
  • Aku nemplekake bunder ing ndhuwur kembang banjur nyelehake jantung.

  • Lan set iki aku lem ing tengah kembang.
  • Kanggo mbentuk godhong, lempit gulung kertas ijo.
  • Potong bentuk godhonge.

  • Kanthi doyo bolongan, gawe bolongan ing tengah kembang, iki bakal mbantu nyisipake jerami.
  • Lebokake jerami lan lebokake lem kanggo masang godhong ing posisi sing disenengi.

  • Lem jerami ing njero kembang lan kita wis rampung, pancen apik banget.
  • Elinga yen sampeyan bisa nggawe warna sing paling disenengi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.