Kerajinan kanggo dolanan ing omah karo bocah cilik ing omah

Halo kabeh! Ing artikel saiki, bakal dibahas papat kerajinan kanggo dolanan ing omah karo bocah cilik ing omah. Iki minangka ide sing apik kanggo nyenengake kita nalika awan udan utawa wiwit adhem.

Apa sampeyan pengin ngerti apa ide kasebut?

Idea Puter # 1: Bugs on the Run

Apa kita bakal nindakake balapan bug? Ayo saben anggota kulawarga nggawe bug dhewe-dhewe lan seneng banget ndeleng sing menang.

Sampeyan bisa ndeleng kepiye langkah demi langkah kerajinan iki ditindakake ing link sing bakal ditemokake ing ngisor iki: Bug nalika mbukak. Kita nggawe kerajinan game kanggo bocah-bocah

Main Idea Nomer 2: Game Hoops

Game iki minangka game klasik sing bisa digawe ing omah kanthi gampang kanggo nyenengake dhewe.

Sampeyan bisa ndeleng kepiye langkah demi langkah kerajinan iki ditindakake ing link sing bakal ditemokake ing ngisor iki: Set gelung kanggo bocah

Gagasan kanggo dolanan nomer 3: Kapal ngambang

Kapal iki cocog kanggo dolanan ing jedhing. Kepiye babagan pertempuran utawa petualangan liwat segara?

Sampeyan bisa ndeleng kepiye langkah demi langkah kerajinan iki ditindakake ing link sing bakal ditemokake ing ngisor iki: Prahu sing diapung nganggo corks lan karet eva

Gagasan kanggo main nomer 4: Boneka segawon utawa kewan liyane

Boneka iki bakal menehi akeh dolanan nalika nggawe lan sawise main. Sawise ngerti cara nggawe, kita bisa ngatur supaya bisa nggawe kewan sing dikarepake.

Sampeyan bisa ndeleng kepiye langkah demi langkah kerajinan iki ditindakake ing link sing bakal ditemokake ing ngisor iki: Boneka segawon utawa kewan liyane sing bakal digawe bocah

Lan wis ngono! Kita duwe papat kerajinan sing sampurna kanggo dolanan.

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan kasebut.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.