Kertu hadiah sing gampang banget kanggo Dina Bapake sajrone 5 menit

Sesuk tanggal 19 Maret, Dina bapak. Yen sampeyan durung sempat golek hadiah, aja padha sumelang. Ing postingan iki, aku bakal mulang sampeyan kepiye carane nindakake kertu sing njupuk 5 menit. Apik banget lan sampeyan bisa nulis pesen ing bapak khusus sampeyan.

Bahan kanggo nggawe kertu dina bapak

  • Karton
  • Gunting
  • Lim
  • Aturan
  • Dobel Edge
  • Mesin pemotong mati lan mati
  • Pukulan manah

Prosedur nyiyapake kertu Dina Bapak

  • Kanggo miwiti, sampeyan butuh karton sing ngukur 32 x 22 cm.
  • Gulung dadi loro.
  • Sampeyan uga butuh strip liyane sing bisa diukur 4,5 x 22 cm lan 7 x 22 cm.
  • Kanthi doyo pinggiran, aku bakal dekorasi rong karton.

  • Saiki ngethok 7 strip karton Ayo dadi warna pelangi
  • Dheweke kudu ngukur 3 x 16 cm, minus abang lan lilac sing bakal diukur 3,5 x 16 cm Supaya bisa pas karo pemotong mati, iku gumantung karo sampeyan.
  • Kanthi tape utawa lim sisi loro, aku bakal nemplek menyang urutan pelangi.

  • Sabanjure aku bakal nempelake karton putih sing dihiasi.
  • Ndhuwur, sing cilik lan ngisor, sing gedhe.
  • Kanthi doyo aku bakal nindakake 3 ati cilik sing bakal dakempelake ing ndhuwur kertu.

  • Kanthi mesin pemotong mati, aku wis nggawe huruf iki nganggo karton metalik wujud tembung "Bapak."
  • Aja lali sijine tandha centhang.
  • Mengko aku bakal nggawe komposisi iki karo a jantung, topi lan kumis. 
  • Sampeyan bisa nindakake kanthi tangan yen ora duwe mati khusus kasebut.

  • Lemake jantung ing sisih ngisor sing rada condong lan voila, sampeyan wis siyap kertu kanggo ngageti bapakne.

Elinga yen sampeyan bisa nggawe warna sing paling disenengi lan nggabungake macem-macem kertas, desain, lan liya-liyane, kanggo nggawe sing asli.

Muga-muga sampeyan seneng, ketemu ing ide sabanjure. Wis !!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.