Klip dihiasi kembang karet eva

klip sing dihiasi

Klip lan alat tulis Aku tresna. Kapan aku menyang toko puncak lan tuku bahan iki. Dadi, yen sampeyan seneng karo desktop, ing postingan iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nggawe klip dekorasi dhewe kanthi cara sing asli.

Bahan kanggo nggawe klip sing dihiasi

  • Klip gedhe
  • Karet eva warna
  • Karet Eva doyo
  • Tombol warna
  • Lem panas utawa silikon

Elaborasi klip sing dihiasi

  • Kanthi bantuan perforator, wenehake warna kasebut kanthi warna sing paling disenengi, nanging bisa digunakake kanggo nggabungake.

klip sing dihiasi

  • Bukak siji ing sisih ndhuwur liyane kanggo nggawe set sing bakal dipasang ing klip kita: bunder, kembang, kembang cilik lan tombol.

klip dekorasi kembang

  • Yen wis rampung, baleni lan lemake klip ing mburi nganggo silikon panas utawa jinis lem apa wae.
  • Selehake lingkaran sing padha karo ndhuwur kanggo nutupi lan nguatake serikat iki.

klip dekorasi kembang

  • Lan wis rampung, kita duwe klip sing dihiasi khusus lan dihiasi kanggo menehi kesan marang buku. Loro model iki dakgawe nggabungake warna anget ing siji lan ing warna adhem liyane. Iki minangka alternatif sing ora bakal gagal lan aku nyaranake.

klip dekorasi kembang

Kaya sing sampeyan ngerteni, buku kasebut dilebokake ing buku kanggo menehi tandha babagan tujuane utawa supaya pesen utawa dokumen sing ora ana gandhengane.

Sajrone kerajinan saiki, muga-muga sampeyan seneng lan yen sampeyan nindakake, aja lali ngirim foto liwat jejaring sosial apa wae.

Ndeleng sampeyan babagan ide sabanjure.

Aduh!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.