Kothak jahit gawenan tangan

Kothak jahit gawenan tangan

Kerajinan iki apik banget kanggo nglumpukake barang-barang jahit cilik kita. Kita wis milih toples kaca sing gedhe lan cantik lan nggawe bantal kanthi bantal kanggo nancepake pin. Kanthi kain sithik, karton lan silikon panas sampeyan bakal duwe kit sewing sing migunani banget.

Bahan sing wis digunakake kanggo kothak sewing:

  • Toples kaca hiasan gedhe kanthi tutup sing apik
  • Sepotong karton tipis
  • Sepotong kain hiasan
  • Bal sing diiseni bantal
  • Pensil
  • Gunting
  • Silikon panas lan bedhil

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

We nyekel sampul toples kaca lan lebokake ing sisih ndhuwur kardus. Kita nggambar garis nganggo potlot lan ngethok.

Langkah kapindho:

Kita sijine karton ing sisih ndhuwur kain hiasan lan kita bakal njupuk pangukuran kuadran. Kita ngetung kapasitas kain sing luwih gedhe kanggo banjur ngethok.

Kothak jahit gawenan tangan

Langkah katelu:

We nyeleh ing bantal alus ing karton sing wis diethok banjur tutup nganggo kain hiasan. Kita bakal kanthi teliti ngowahi struktur kasebut.

Langkah kaping papat:

Kita lem kain kanthi bantuan saka silikon panas. Kita bakal sijine pinggiran kain mlebu lan kita njupuk potongan lan nemplek.

Langkah kaping lima:

Kita lem struktur sing alus sadhuwure tutup saka toples kaca. Kita bakal pour proporsi silikon gedhe ing ndhuwur tutup lan papan alus ing ndhuwur. Kita ngati-ati lan mbenerake supaya ora ana kesenjangan gratis lan kanggo iki kita bakal ngrampungake panyegelan.

Langkah Enem:

Saiki kita bisa nempelake pin ing fluffy sing wis digawe lan nyelehake peralatan njahit ing njero kapal.

Kothak jahit gawenan tangan


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.