Botol daur ulang kanthi decoupage

Botol daur ulang kanthi decoupage

Kita mesthi seneng daur ulang barang-barang saben dina lan ayu. Yen sampeyan ora ngerti, kanthi akeh kaleng sing sampeyan gunakake lan mbuwang sampeyan bisa nggawe kaleng sing apik iki kanthi tampilan vintage. Kita wis dihiasi nganggo gaya decoupage, teknik sing gampang digawe nganggo gambar serbet kertas lan lem putih. Kanggo ngrampungake, kita wis nyelehake tali jute cilik, sentuhan asli kanggo kerajinan iki.

Bahan sing digunakake kanggo kapal:

  • 2 kaleng utawa kaleng kanthi tampilan salaka.
  • Napkin karo gambar kembang gaya vintage.
  • Lem putih.
  • Sikat sikat.
  • Tali gaya jute alus ing rong warna sing beda.
  • Silikon panas lan bedhil.
  • Gunting.

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita nyiapake prau kita, kanthi salah sawijining bukaan digawe lan ngati-ati supaya ora cetha. Saben prau kudu rampung resik saka kertas utawa residu lem. Guci warna perak cocok kanggo kerajinan iki.

Botol daur ulang kanthi decoupage

Langkah kapindho:

Kita milih gambar sing arep dijupuk lan kita Cut mau metu saka napkins. We rinci ing nglereni metu minangka akeh kita bisa saben sudhut drawing. Sawise dipotong, kita misahake lapisan sing ana ing serbet. Kita bakal njaga lapisan ing ngendi gambar dijupuk.

Botol daur ulang kanthi decoupageLangkah katelu:

Kanthi sikat kita nyebar kabeh lapisan kanthi buntut putih. Iki kudu ditindakake kanthi ati-ati banget kertas ora sobek. Langsung kita bakal nempelake ing pot lan kanthi bantuan driji kita bakal nyebar gambar kanthi apik, tanpa kerut.

Langkah kaping papat:

Sawise gambar ditempelake, kita bisa mriksa kanthi sethithik lem putih lan sikat. Iku bakal supaya drawing luwih tetep lan terpaku. Kita bakal dekorasi bagean ngisor prau. karo tali jute, hiasan lan karo werna, kita arep kanggo muter iku watara prau. Kita bakal tetep kanthi langkah kanthi silikon panas supaya tetep tetep. Kita bakal nindakake 4 nganti 5 puteran. Kita bakal wis rampung prau kita lan kita bisa digunakake kanggo akeh iku.

Botol daur ulang kanthi decoupage


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.