Tony Torres

Lumrahe kreatif, seneng kabeh gawenan tangan lan semangat daur ulang. Aku seneng menehi urip liya kanggo obyek apa wae, ngrancang lan nggawe kabeh sing bisa dibayangake nganggo tanganku dhewe. Lan sing paling penting, sinaoni nggunakake maneh minangka maksimal urip. Motiku, yen ora bisa digunakake maneh, gunakake maneh.