Bank piggy kanggo bocah

Bank piggy kanggo bocah

Bank piggy minangka gadget sing apik kanggo bocah. Karo bocah-bocah luwih ngerti regane dhuwit lan kanthi mangkono upaya sing dibutuhake kanggo entuk. Ing pasar ana akeh piggy bank kanggo bocah-bocah, kanthi kabeh bentuk lan warna sing bisa dibayangake.

Nanging, kita kita milih daur ulang lan kerajinan tangan lan kita wis nggawe kerajinan sederhana iki, supaya bocah-bocah bisa nulungi kita.

Bahan

  • Kothak karton.
  • Cat kuning.
  • Sikat kandel.
  • Tandha permanen nglukis.
  • Pemotong

Proses

  1. Cetha kothak ing kothak banjur garing.
  2. Gawe sayatan ing sisih ndhuwur nganggo pemotong.
  3. Gawe rincian kothak kanthi spidol ireng.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.