Sepatu bayi kanggo Pancuran Bayi

sepatu bayi

Ing Pancuran bayi

Kanggo tanggal penting iki kanggo ibu mbesuk, Sampeyan kudu matur nuwun marang para tamu kanthi oleh-oleh sing apik banget, kaya sing dakkirim saiki: sepatu bayi kanggo Pancuran Baby.

Minangka wujud rasa matur nuwun kanggo kabeh sing muncul lan ndhukung kita babagan iki wayahe penting kaya ngono ing urip Apa sing dadi ibu? Ora ana sing luwih apik tinimbang nawakake saben tamu a memori apik tanggal iki.

Dina iki aku bakal nuduhake sampeyan carane nggawe hadiah asli.

Sepatu bayi kanggo Pancuran Bayi, karo cetakan kalebu.

Bahan kanggo nggawe sepatu bayi:

  • Simpenan kertu utawa kertas buku corak pola.
  • Kaset warna
  • Renda utawa scallop cilik
  • Cetakan (sampeyan bakal nemokake ing ngisor iki, siap dicithak)
  • Aturan
  • Gunting
  • Lem silikon
  • Kancing-kancing
  • Tulle

bahan sepatu-shower-bayi

Cetakan kanggo nggawe sepatu bayi:

sepatune-1

sepatune-2

Kanggo nyithak cetakan, cukup simpen ing komputer banjur cetak nganggo ukuran sing dikepengini.

Langkah-langkah kanggo nggawe sepatu bayi:

Langkah 1:

Babagan sing bakal ditindakake yaiku pass cetakan menyang karton utawa kertas scrapbook sing wis kita pilih.

sepatu-langkah-1-kamar mandi-bayi

Langkah 2:

Kita wiwiti lem sisih ngarep dhisik, gabung karo rong bagean sing dibunderaké.

sepatu-langkah-2-kamar mandi-bayi

Langkah 3:

Kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki, Kita kompor 2 bagean nganggo silikon.

sepatu-langkah-3-kamar mandi-bayi

Langkah 4:

Nalika sepatune wis dipasang, sampeyan bakal weruh manawa katon kaya strip ing karton.

Sing mbuwang kita nyabrang sepatu cilik bayi lan kita tindikan lan lem.

sepatu-langkah-4-kamar mandi-bayi

Langkah 5:

Kanggo dekorasi sepatu bayi, kita bakal nemplek tombol lan dekorasi nganggo renda utawa scallop.

sepatu-langkah-5-kamar mandi-bayi

Langkah 6:

Kanggo ngrampungake, kita bakal nyelehake tulle ing njero sepatu.

Dheweke uga bisa ngisi almond utawa permen, amarga isih sithik.

Podemos nyelehake kertu kanthi dedikasi lan matur nuwun kanggo dhukungan nalika iku penting banget kanggo sampeyan.

sepatu-langkah-6-kamar mandi-bayi

 

Muga-muga sampeyan seneng.

Kita ketemu ing sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.