Tim editorial

Manualidades On minangka situs web sing didedikake kanggo jagad DIY sing ngusulake sawetara ide dekorasi lan asli kanggo sampeyan dhewe. Kanggo mbantu sampeyan, tim web digawe saka wong sing semangat sing pengin nuduhake pengalaman lan katrampilan ing jagad kerajinan.

El Tim editorial saka Kerajinan On Disusun dening penulis ing ngisor iki, nanging yen sampeyan pengin dadi bagean, aja ragu-ragu tulisen nganggo formulir ing ngisor iki:

Penyunting

  • Jenny monge

    Amarga aku kelingan aku seneng nggawe nganggo tangan: nulis, nglukis, nggawe kerajinan ... aku sinau sejarah seni, restorasi lan konservasi lan saiki aku fokus ing jagad pengajaran. Nanging ing kalodhangan, aku isih seneng nggawe lan saiki bisa nuduhake sawetara gaweyan kasebut.

  • Alicia tomero

    Aku seneng banget kreatifitas lan kerajinan wiwit cilik. Babagan selera, aku kudu ujar manawa aku ora setya marang pastry lan fotografi, nanging aku uga kepengin mulang kabeh katrampilan marang bocah lan wong diwasa. Apike banget yen bisa nindakake akeh prekara sing bisa ditindakake kanthi tangan lan ndeleng kepiye kecepetan kita.

  • Tony Torres

    Lumrahe kreatif, seneng kabeh gawenan tangan lan semangat daur ulang. Aku seneng menehi urip liya kanggo obyek apa wae, ngrancang lan nggawe kabeh sing bisa dibayangake nganggo tanganku dhewe. Lan sing paling penting, sinaoni nggunakake maneh minangka maksimal urip. Motiku, yen ora bisa digunakake maneh, gunakake maneh.

  • Isabel Catalan

    Ora ana sing menehi kepuasan luwih saka ndeleng kerajinan rampung dhewe. Iki minangka hobi sing lucu lan kreatif. Deleng kompilasiku lan wiwiti latihan katrampilan sampeyan. Sampeyan bakal duwe jeblugan!

Mantan editor

  • Marian monleon

    Jenengku Marian, aku sinau dekorasi lan desain interior. Aku wong aktif sing seneng nggawe tangan: nglukis, nemplek, njahit ... Aku mesthi seneng kerajinan lan saiki dakcritakake karo sampeyan.

  • DonluMusical

    Sarjana Sejarah lan Ilmu Musik, guru gitar klasik lan diploma ing piwulangan Pendidikan Musik. Wiwit cilik aku duwe semangat kanggo kerajinan. Werna minangka salah sawijining cathetan identitasku. Aku nindakake tutorial ing internet supaya luwih akeh wong sing seneng nggawe aku.

  • Irene Gil

    Panulis, editor lan pengrajin blog lan saluran YouTube "El Taller de Ire", nggawe konten babagan DIY, kerajinan tangan lan kerajinan. Spesialisasi ing mozaik, nggawe produk tukang nganggo teknik iki kanggo toko dekorasi, lan lempung polimer lan adonan fleksibel, mbentuk lan bisa digunakake luwih saka 2 taun kanggo Jumping Clay.

  • Maria Jose Roldan

    Aku seneng banget karo kerajinan nalika nganggep aku minangka wong sing kreatif. Aku kepincut kepiye sawetara sumber sampeyan bisa nindakake prekara sing apik.

  • Teresa Aseguin

    Saka Rosario, Argentina, aku meh ora sengaja ngasilake konten web nalika nggayuh gelar jurusan hukum. Aku seneng kerajinan wiwit cilik, lan mesthi menehi urip kaping pindho marang sing bakal dibuwang.

  • Cecilia Diaz

    Aku wong sing dinamis, aktif lan serbaguna. Aku seneng nulis lan nyumbangake kreasi ing Blog, amarga kanthi cara kasebut, dakcritakake karo wong-wong kaya aku sing duwe karemenan kanggo kerajinan.

  • Kasus Claudi

    Nggawe iku alami, lan imajinasi nggawe kita kreatif. Muga-muga kreasi saya menehi ide, lan tutul kanggo nggawe pribadi sampeyan. Amarga yen ana ing omah, kita ngarep-arep bisa ndeleng refleksi ekspresi sapa sejatine kita.