Telung Raja kanthi coklat

Telung Wicaksana karo coklat

Wengi kaping rolas wis cedhak seminggu lan kita kudu ninggali apa-apa supaya bisa entuk cemilan kanggo ninggalake hadiah sing apik kanggo bocah lan wong diwasa. Mula, dina iki kita nuduhake sampeyan cara nggunakake maneh coklat khas kanggo nggawe lollipop Three Kings.

Kanthi lollipop kasebut, kita bisa ngatasi bug keluwen nalika kita rumangsa lan uga duwe sugeng siang kaliyan bocah-bocah masak lan nyanyi lagu Natal kanthi nggawe kerajinan iki.

Bahan

  • Tongkat sate.
  • Bonbon coklat ireng lan putih bunder.
  • Lacasitos.
  • Kethokan saka kain.
  • Folios kuning.

Proses

  1. Prick teken tusuk sate ing bonbon.
  2. Moisten wilayah kasebut sithik lan tancepake pinter putih kaya mripat lan siji abang kaya cangkeme para Majusi.
  3. Gawe sawetara mahkota mini kanthi folio warna.
  4. Sijine ing coklat.
  5. Cut kothak kanthi potongan kain lan pasang menyang teken tusuk sate minangka tanjung.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.