Евангелина

Страстен сум за корисни занаети. Правам корисни работи за мојот дом или како подарок со години, секогаш се обидувам да користам едноставни материјали, основни техники и особено во евтини проекти кои не вклучуваат многу време. Користам ткаенина, волна и во последно време, предиво од маица. Во актуелните трендови, би можело да се каже дека се рекламирам.

Евангелина напиша 3 статии од февруари 2015 година