Дунија Сантијаго

Јас сум техничар за детско образование, вклучен сум во светот на пишувањето од 2009 година и штотуку станав мајка. Јас сум страстен за готвење, фотографија, читање и природа, поточно, цвеќиња (и ако се виолетови, уште подобро).