3 GAMPANG GAMPANG ORIGAMI DENGAN HAIWAN, ANAK KHUSUS

Dina ieu tutorial abdi nganteur anjeun 3 ideu gampang pikeun nyiptakeun tokoh tina origami, Anu sampurna pikeun ngamimitian ngenalkeun téhnik ieu ka barudak. Anjeun peryogi papel y pulpén dirasa tina warna.

bahan

Jang ngalampahkeun sato Origami anjeun bakal khusus peryogi kieu bahan:

  • Papel
  • Pananda hideung
  • Pananda beureum
  • Pensil pink atanapi lilin

Step by step

Dina salajengna video-tutorial anjeun tiasa ningali éta step by step tina sato tina origami. Anjeun bakal ningali yén éta pisan gampang Sareng sareng murangkalih anjeun moal ngagaduhan masalah ngalaksanakeunana upami anjeun niru léngkah dina pidéo na.

Téhnik  origami mangrupakeun kagiatan kalayan sababaraha kauntungan pikeun barudak. Diajar ngadamel inohong anu béda ngan ukur ku ngalipet lambaran kertas masihan aranjeunna rébuan kamungkinan. Ieu karajinan kertas kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun adaptasi aranjeunna ka umur jeung kamampuhan unggal anak. Salian ti ngagunakeun panangan ku cara anu langkung lengkep, kalayan langkung presisi ngalipet kertas, aranjeunna ogé ngantepkeun imajinasi na liar nyobian nyiptakeun bentuk anu langkung asli.

Dina kasempetan ieu, sapertos anu parantos anjeun tingali, urang damel sareng sato, sabab éta téma anu dipikaresep ku barudak leutik sahingga éta memotivasi aranjeunna pikeun langkung resep kana éta pancén.

Salaku data awal, penting pikeun makalahna dibentuk alun-alun, yén sadaya sisina ngukur sami. Upami henteu, potong heula atanapi tandaan dimana aranjeunna kedah motong pikeun nyiptakeun kertas pasagi.

Hayu barudak milih éta warna kertas, sahingga damel teh decisionmaking. Entong dorong anjeunna supados nyandak warna naon waé ogé henteu nyaram nada naon waé. Henteu janten masalah naon anu dilakukeun ku anjing héjo atanapi ucing biru, dina kanyataanana aranjeunna terang pisan yén teu aya sasatoan sapertos warna éta, tapi dimungkinkeun pikeun nyieun éta nganggo kertas warna anu dipikahoyong, sareng ku sabab éta maranéhna nyaéta karajinan aranjeunna nyiptakeun dunya ageung kamungkinan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.