3 karajinan Natal. Tetengger barudak

Natal ampir di dieu sareng kami hoyong ngahias henteu ngan ukur imah kami, tapi ogé barang-barang pribadi kami. Dina tulisan ieu kuring mawa anjeun 3 tetengger pikeun ngahias buku anjeun sareng jantenkeun super Natal.

Bahan pikeun nyieun tetengger Natal

  • Karét Eva
  • gunting
  • Lem
  • Soca mobile
  • Tongkat kai
  • Spidol permanén
  • Pompons
  • Pita hiasan
  • Karét Eva ditinju

Prosedur pikeun nyieun tetengger Natal

Dina video ieu anjeun tiasa ningali sacara rinci kumaha ngadamel tetengger ieu Kanggo anu pang alitna di bumi. Éta didamel di 5 menit sareng aranjeunna katingalina geulis pisan.

Léngkah ku léngkah RINGKASAN

Salju

  • Motong sadayana potongan.
  • Bentuk rupa bonéka: panon, irung, seuri, bulu mata.
  • Ngawangun topi sareng lem kana sirah.
  • Lem iteuk kai.
  • Ngahias ku kancing sareng syal.

Manuk kawung Natal

  • Motong potongan.
  • Ngawangun sirah manuk hantu: panon, cucuk sareng ceuli.
  • Ngadamel topi Natal sareng lemkeun kana sirah manuk hantu.
  • Lem iteuk kai.
  • Ngahias ku béntang.

Tangkal Natal

  • Motong potongan.
  • Wangun tangkal.
  • Lem kana panon sareng irung.
  • Teken soca soca.
  • Lem iteuk kai.
  • Ngahias ku kepingan salju.
  • Caang sareng titik-titik warna anu bakal janten bal.

Sareng dugi ka ayeuna ideu ayeuna, kuring miharep anjeun resep pisan.

Di dieu kuring ninggalkeun anjeun batur anu anjeun pasti bakal bogoh.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.