5 karajinan kardus pikeun ngalakukeun sareng barudak dina Lebaran

Hello sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang bakal ningali lima karajinan kardus anu tiasa urang lakukeun ku barudak alit di bumi sareng sareng téma Lebaran.

Naha anjeun hoyong terang naon karajinan ieu?

Lebaran Karajinan Karajinan Nomer 1: Ucing Kardus Hideung

Ucing hideung mangrupikeun sasatoan anu paling representatif dina Lebaran, janten naha henteu dilakukeun dina tanggal ieu nyéépkeun waktos anu senang di bumi.

Upami anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngadamel ucing Lebaran ieu anjeun tiasa ningali langkah demi langkah dina tautan ieu: Ucing hideung nganggo karton: karajinan Lebaran pikeun didamel sareng murangkalih

Karajinan Kartu Lebaran Nomer 2: Bat Lebaran Imut

Sato sato perwakilan tina tanggal ieu nyaéta kelelawar, tapi henteu sadayana kedah pikasieuneun.

Upami anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngadamel bat Lebaran ieu anjeun tiasa ningali langkah demi langkah dina tautan ieu: Bat lucu pikeun nyieun dina Lebaran sareng murangkalih

Lebaran Karajinan Cardstock Nomer 3: Mummy Gampang tina Toilet Paper Cardboard

Teu tiasa aya hiasan Lebaran tanpa mumia.

Upami anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngadamel mumia Lebaran ieu anjeun tiasa ningali langkah demi langkah dina tautan ieu: Mumi Lebaran gampang dilakukeun sareng murangkalih

Lebaran Karajinan Karajinan Nomer 4: Mummy Kardus Hideung

Pilihan sanés anu sanés pikeun ngadamel mummy.

Upami anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngadamel mumia Lebaran ieu anjeun tiasa ningali langkah demi langkah dina tautan ieu: Mumi karton hideung pikeun Lebaran

Karajinan Simpenan Kartu Lebaran Nomer 5: Top Dukun Saeutik

topi dukun

Penyihir mangrupikeun ratu-ratu Lebaran, janten anjeun moal sono kana karajinan anu aya hubunganana sareng aranjeunna.

Upami anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngadamel topi dukun Lebaran ieu anjeun tiasa ningali langkah demi langkah dina tautan ieu: Topi dukun sakedik pikeun Lebaran

Sareng siap!

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.