5 sato pikeun didamel sareng barudak alit di bumi

Hai sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang bakal ningali kumaha ngadamel 5 rupa sato boh sato boh bahanna. Éta tiasa janten cara anu saé pikeun nyéépkeun waktos di soré sareng budak leutik di imah saatos ngerjakeun PR.

Naha anjeun hoyong terang mana sato ieu?

Nomer sato 1: Ladybug Kartu Gampang sareng Imut

Ladybug ieu salian ti saé pisan sareng saderhana.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngaléngkah langkah demi langkah tina karajinan ieu ku ningali tautan ieu:  Kardus ladybug

Sasatoan nomer 2: Bonéka anjing kalayan karton gulung kertas toilet

Sanaos karajinan ieu sakedik langkung rumit, éta henteu diragukeun janten bintang dina tulisan dina tulisan, anjeun tiasa senang-senang ngadamelna sareng maén engké.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngaléngkah langkah demi langkah tina karajinan ieu ku ningali tautan ieu: Dalang anjing atanapi sato sanés kanggo didamel sareng murangkalih

Sasatoan Nomer 3: Origami Fox Face

Origami mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngembangkeun katerampilan ogé visi ruang.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngaléngkah langkah demi langkah tina karajinan ieu ku ningali tautan ieu:  Gampang Origami Fox Nyanghareupan

Sato nomer 4: Gurita kalayan gulung kertas toilet

Karajinan anu saderhana pisan dilakukeun sareng anu pasti bakal pikaresepeun pikeun sadaya anggota kulawarga.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngaléngkah langkah demi langkah tina karajinan ieu ku ningali tautan ieu: Gurita gampang kalayan gulung kertas toilet

Sato nomer 5: Kupu-kupu saderhana sareng ramah

Karajinan sato anu hadé pisan sareng sampurna pikeun nempatkeun hiasan di kamar.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngaléngkah langkah demi langkah tina karajinan ieu ku ningali tautan ieu:  Kardus sareng kukupu kertas crepe

Sareng siap! Kami parantos ngagaduhan sababaraha pilihan sareng pamendak pikeun nyieun sato.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.