Bauble Natal kalayan tabung kertas toilét

Dina postingan dinten ieu kuring badé ngajarkeun kumaha ngalakukeun ieu ornamén natal super gampang sareng ékonomis ku ngadaur ulang tabung karton tina jamban atanapi kertas dapur.

Bahan pikeun nyieun hiasan Natal

  • WC karton atanapi gulungan kertas dapur
  • gunting
  • Lem
  • Cét bodas
  • Sikat
  • Karét Eva ditinju
  • Busa glitter warna-warni
  • Ari atanapi utas

Prosedur pikeun ngadamel ornamén Natal

Dihandap ieu kuring ngajelaskeun léngkah-léngkah kumaha cara ngadamel hiasan anu saé, murah sareng gancang ieu.

  • Pikeun ngamimitian anjeun peryogi a karton gulung, milik abdi dapur.
  • Potong tabung dua.
  • Teras ngabentuk 1 cm strip sakitar lébar.
  • Anjeun kedah 6 strip pikeun hiasan.

  • Kusabab stripna pondok teuing, kuring badé lem dua babarengan sareng kéngingkeun anu langkung panjang.
  • Anjeun kedah 3 strip panjang.
  • Lem dua tungtung babarengan pikeun ngabentuk 3 hurung.
  • Kalayan cet akrilik bodas, cet 3 potongan sareng tuang garing.

  • Sakali garing kami bakal ngalakukeun masang hiasan.
  • Lebetkeun hiji potongan dina bagian anu sanésna teras lebetkeun lem sakedik di tengahna.
  • Ngalakukeun hal anu sami sareng anu katilu sareng ngabentuk semacam kepingan salju.
  • Kalayan pérak sareng karét eva biru kalayan hérang anu kuring parantos ngadamel kembang sareng sababaraha kepingan salju

  • Di tengah kuring bakal nempatkeun kembang sareng kepingan salju di luhur.
  • Ayeuna waktuna nempelkeun kepingan salju di unggal juru hiasan.

  • Pikeun bérésna kuring badé ngadamel karét eva biru ngora 6 bunderan leutik.
  • Kuring badé nyantelkeun aranjeunna antara kembang sareng kepingan salju unggal puncak bintang.
  • Sakali réngsé éta bakal janten sapertos kieu.
  • Pikeun tiasa ngagantung dina tangkal Natal anjeun kedah nempatkeun benang atanapi ari.
  • Kuring parantos milih warna biru caang ieu anu saé, tapi anjeun tiasa milih warna anu anjeun gaduh di bumi.

Sareng kitu urang gaduh hiasan anu gampang sareng murah pikeun ngahias Natal urang. Kuring miharep anjeun resep pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.