Ngarasa tatarucingan pikeun barudak

Ngarasa tatarucingan

Teka-teki mangrupikeun salah sahiji gim anu pangsaéna pikeun barudak, ti ​​bungsu dugi ka anu ngagaduhan fungsi anu béda-béda. Aya sadaya jinis puzzles sareng sadayana ngahasilkeun hasil anu saé, gumantung kana karakteristik barudak.

Di sisi anu sanésna, kaulinan dina lawon sapertos anu dirasa sampurna pikeun dianggo dina pancaindera sareng katrampilan motor. Naon anu ngajantenkeun teka-teki anu dirasa ieu cocooan anu sampurna pikeun barudak leutik pikeun ngembangkeun sagala kamampuanana. Boh indrawi boh fisik boh kognitif. Salaku tambahan, gampang dilakukeun sareng Anjeun tiasa nyiptakeun sagala rupa inohong pikeun panggunaan sareng kanikmatan budak leutik anjeun.

Kumaha cara ngadamel teka-teki anu dirasa step by step

Tatarucingan, bahan

Pikeun nyiptakeun teka-teki anu dirasa ieu urang bakal peryogi bahan ieu:

  • Lawon dirasa pied
  • Pencil
  • gunting
  • benang pikeun nyulam
  • Jarum kotor
  • Utas pérak
  • Lambar tina papel
  • Velcro napel

Pilih desain pikeun nyieun tatarucingan

Kami ngagambar sosok teka-teki

Mimiti urang badé ngagambar tokoh anu dipilih dina kertas, dina hal ieu bola warna. Kami motong bagéan anu béda pikeun ngaraosan.

Urang cirian potonganna

Kami nganggo cetakan pikeun nyiptakeun potongan-potongan dina lawon anu dirasana, masing-masing warna na béda. Pikeun dasarna kami motong 30 ku 30 alun-alun tina karasa séntiméter.

Kami ngahias potongan

Ayeuna urang badé nganggo benang pérak pikeun nyiptakeun jahitan leutik di sisina potongan teka-teki, ngarah bakal langkung saé.

Kami nyiptakeun dasarna

Pikeun nyiptakeun bentuk tatarucingan dina dasarna, urang bade tempat cetakan kertas sareng gambar dina lawon. Kalayan benang sulaman kami ngagambar potongan hiji-hiji, ngagunakeun warna anu béda. Tungtungna, kami nempatkeun sababaraha potongan velcro perekat pikeun tiasa ngiringan sareng potongan teka-teki na.

Kami nempatkeun velcro

Ayeuna urang kedah nempatkeun bagian sanésna velcro perekat dina potongan teka-teki pikeun tiasa ngiringan aranjeunna kana pangkalan sareng éta mangrupikeun inohong lengkep.

Potongan teka-teki

Sareng ieu sapertos kumaha potongan teka-teki indrawi ieu siga anu anjeun tiasa dianggo pikeun warna, katerampilan motorik, konsentrasi atanapi indra budak leutik anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.