Folder karton homemade

Folder karton homemade

Kadang-kadang, ngalangkungan laci di sapanjang bumi urang teras-terasan ngagaduhan seueur kalungguhan penting (janji, dokter, brosur, jst.) anu kami henteu terang dimana nempatkeun, janten, dinten ieu kami nampilkeun folder kardus anu saé ieu anu dilakukeun ku anjeun nyalira.

nu folder karton awét pisan sareng urang ogé tiasa masihan anjeun milikna. Ieu tiasa dianggo duanana di bumi boh di sakola barudak. Ku cara kieu, anjeun tiasa ngagaduhan dokumén atanapi catetan anu penting dina tempat anu saé na diatur.

daptar eusi

bahan

  • Kardus.
  • Pamotong.
  • Aturan.
  • Lem.
  • Clothespins.
  • Kertas warna.
  • Elastis.
  • 2 tombol.
  • Thread.
  • Awl.

Prosés

Folder karton homemade

  1. Unduh template sareng tempatkeunna dina luhur dasar karton.
  2. Melu sisi tina kotak kami, bantosan nyalira ku penguasa.
  3. Lem dua bagian na tina polder.
  4. Pariksa yén éta ditutup leres, potong kardus kaleuleuwih tina tutupna.
  5. Ngahias folder sareng ngantepkeun garing.
  6. Jieun dua liang asup ka jero pikeun ngalirkeun élastis sahingga tiasa gaduh cekelan pikeun nutup éta.
  7. Regangan elastis sareng cirian sajauh mana.
  8. Ngaput teh botones dina mérek éta.
  9. Tungtungna, parios yén sistem katutup jalan leres.

Inpormasi lengkep - Hiasan folder, saé kanggo sakola deui


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.