Hiasan hiasan karton

Kardus kotak

Dina kasempetan-acara anu tangtu, anu resep karajinan sapertos kuring, kami resep ngadamel sababaraha obyék séjén atanapi aksésoris hiasan pikeun bumi urang. Ku cara kieu kami masihan touch pribadi sareng unik kami, anu teu tiasa dipésér di toko.

Kusabab kitu, dinten ayeuna kuring nampilkeun karajinan ieu anu kuring mendakan internetan. Éta ngeunaan leutik Buleud kardus ngawangun spiral, kanggo masihan sentuhan anu pikaresepeun sareng narik ati ka pelosok bumi. Ogé, ieu cajitas Éta mangrupikeun karajinan anu tiasa dilakukeun ku barudak, janten hayu urang damel!

daptar eusi

bahan

  • Skuad.
  • Gunting.
  • Potlot.
  • Penghapus.
  • Folios warna atanapi karton warna.

Prosés

  1. Saatos témplat, kami bakal ngagambar hijian 10.
  2. Potong.
  3. Ngumpulkeun unggal témplat dina bentuk spiral.
  4. Pasihan anjeunna teh Kadua.
  5. Ngumpulkeun unggal bagian dina bentukna spiral.
  6. Laksanakeun tekanan sakedik nalika réngsé kitu pas kana formulir.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gunung yasmelis cenahna

    Halo ... Kotak spiral naon anu saé ... Punten anjeun tiasa ngirimkeun citakan kana email kuring yas24_melis@yahoo.es … Abdi hoyong nyobian ngalakukeun éta sareng putra abdi ..

  2.   Nancy cenahna

    Halo Abdi resep!
    Abdi hoyong anjeun ngirimkeun citakan ku e-mail punten! Total ucapan salamet, anjeun gaduh seueur hal anu saé!

  3.   Bruno cenahna

    HELLO kotak-kotakna saé pisan. Dupi anjeun ngirim kuring témplat kana email kuring bgonzalezcano@gmail.com

    1.    Alison cenahna

      Naha anjeun tiasa ngirim témplat upami aranjeunna ngirimkeun ka anjeun? punten 🙁 allmoyaflores@gmail.com

  4.   lia beker cenahna

    Punten kirimkeun ka kuring template kotak kana email abdi, éta éndah

  5.   Yanina cenahna

    Héi kuring resep pisan tapi kuring henteu tiasa ngaksés témplatna sahingga anjeun tiasa ngirim kana email abdi hatur nuhun pisan

  6.   Stacy cenahna

    Hai, abdi henteu tiasa ngaksés témplat pikeun kotak-kotak ieu. Anjeun tiasa ngirim aranjeunna ka email abdi: stacy_cf@yahoo.com ….Hatur nuhun

  7.   Maribel cenahna

    Hai, punten punten kirimkeun ka kuring template pikeun ngadamel kotak. Hatur nuhun

  8.   Camila gatica cenahna

    Abdi ogé hoyong citakan 🙁 punten! Anjeun tiasa ngirim ka kuring! : *
    Abdi ngahargaan pisan !! Abdi resep pisan ieu. 🙂

  9.   Elizabeth cenahna

    Abdi henteu mendakan citakanna sareng kuring resep kana kotak éta, naha anjeun tiasa ngirim kana email abdi?

  10.   nganjang cenahna

    Abdi henteu mendakan témplatna, naha anjeun tiasa ngirim kana email abdi. hatur nuhun pauarro@hotmail.com

  11.   Natalia cenahna

    Pisan geulis !! dupi anjeun tiasa ngirim témplat kuring.
    Hatur nuhun !!

  12.   Elena Segura cenahna

    Halo, buleud na éndah, kuring bakal ngahargaan éta lamun anjeun bisa ngirim kuring témplat kana email abdi punten 🙂