Ideu ngahias DIY pikeun kamar tidur

panutup bantal

Pikeun hiasan kamar tidur anjeun tiasa milih antara ngagaleuh unsur anu béda anu anjeun badé nempatkeun, sapertos a korsi dina atanapi lampu méja, sareng ogé pikeun nyiptakeun potongan anjeun nyalira. Dina tulisan ieu urang tingali sababaraha Ideu ngahias DIY pikeun kamar tidur anu tiasa anjeun laksanakeun ku panangan anjeun nyalira pikeun masihan sentuhan pribadi ka éta rohangan anu caket.

Sarung bantal

nu panutup bantal Éta tiasa saderhana pisan pikeun dijantenkeun atanapi langkung rumit, gumantung kana karesep anjeun. Sareng luhur sadayana, tiasa ngarépakeun. Ogé, anjeun henteu kedah mésér bantal énggal, kantun ngaleupaskeun sampul lami atanapi nutupan bantal nyalira.

Bantalna praktis pisan sareng, salian ti éta ranjang éta bakal geulis pisan. Anjeun tiasa gaduh seueur anu dipikahoyong. Anjeun ogé tiasa ngarobih sampul saluyu sareng usum taun atanapi kajadian anu anjeun hoyong sorotkeun dina hiasan, sapertos Natal, Lebaran, Poé Valentine, jsb.

Tirai

tirai diy

Upami anjeun nganggo gorden anjeun ogé tiasa jadikan aranjeunna sorangan. Éta gampang dirobah sareng tiasa ogé digabungkeun sareng barang-barang hiasan tekstil anu sanés, kalebet sampul bantal. Sanaos ngarobih éta peryogi sakedik padamelan, anjeun ogé tiasa ngalaksanakeunana numutkeun kana waktos taun atanapi nalika anjeun hoyong masihan kamar tidur hawa anu béda.

Headboard

Headboard tina ranjang ogé a elemen hiasan pangkeng yén anjeun bisa ngalakukeun diri. Anjeun tiasa ngalakukeun éta sareng tékstil pikeun nyocogkeun sesa elemen, nganggo unsur daur ulang, pilih unsur kai, jst.

Lampu

lampu diy

nu lain Unsur hiasan DIY anu tiasa anjeun jieun nyalira nyaéta lampu na, boh lalangitna sareng pembantu méja anu sanés. Anjeun tiasa sacara gampil ngagabungkeun sareng sésa-sésa elemen anu parantos anjeun ciptakeun atanapi sareng anu sanés anu anjeun parantos mésér, atanapi ngan saukur nganggo bahan anu kontras. Anjeun tiasa nganggo serat alami atanapi barang didaur, ogé tékstil sareng bahan anu langkung anggun, upami anjeun hoyong.

Tembok seni

Kami nyatakeun seni tembok sabab istilah ieu cocog sareng naon waé anu anjeun tiasa ngagantung, ti lukisan dugi ka foto dugi ka mosaik tekstil, kreasi logam, desain geometri, garland, catcher impian, atanapi naon waé anu tiasa dipikirkeun, sapertos elemen anu rumit. tina unsur didaur. Anjeun tiasa maénkeun kalayan bentukna, bahanna sareng ogé lampu-lampuna.

Puff

diy puff

Poufs mangrupikeun unsur hiasan anu kapaké pisan. Di kamar, gumantung kana jangkungna sareng bentukna, aranjeunna tiasa janten kaos sapatu, siga unsur bantu linggih atanapi ninggali bajuna anu badé dianggo. Sareng anjeun tiasa ngajantenkeun aranjeunna nyalira. Anjeun ngan kedah milih gaya na sareng damel.

Tembok lampu

Daripada nganggo lampu bantosan atanapi salaku pelengkap pikeun ieu anjeun tiasa tempatkeun strip lampu bohlam leutik dina témbok ogé ngagantung, ogé antara parabotan sareng elemen hiasan kamar tidur. Anjeun tiasa ngahontal épék anu hébat sareng nyiptakeun suasana anu menawan.

Parabotan bantu anu dibalikeun

parabot mérek antik dipugar

Anjeun tiasa mulangkeun jati antik sareng pasihan aranjeunna tampilan anu anjeun resep paling. Anjeun tiasa masihan hawa modéren atanapi kasual, atanapi mulangkeunana dina gaya modél. Anjeun gaduh seueur pilihan, ti rak dugi ka méja sisi ranjang, ngalangkungan kaca spion, témbok atanapi elemen gantung, méja samping.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.