Kumaha cara ngadamel pésta manuk kalayan ngadaur ulang botol plastik

Dina ieu tutorial Kuring ngajar anjeun pikeun nyiptakeun imah manuk kalayan bahan anu sayogi sayogi sareng daur ulang Botol plastik. Éta ogé tiasa dianggo salaku susukan pikeun manuk komo saderhana hiasan pikeun teras, kebon atanapi bumi sorangan.

bahan

Jang ngalampahkeunana imah manuk anjeun peryogi bahan-bahan ieu:

  • Botol plastik
  • Pamotong
  • Lukisan
  • Sikat
  • Kertas pasir
  • Dasar kai
  • Iteuk kai
  • Polo iteuk
  • Tali
  • Bedil lem
  • Daun garing sareng kembang ponggawa

Step by step

Dina tutorial pidéo ieu anjeun tiasa ningali léngkah-léngkah pikeun nyiptakeun birdhouse supados anjeun tiasa nyiptakeun nyalira.

Éta saé kusabab masing-masing bakal masihan touch pribadi na sareng warna anu béda anu tiasa anjeun terapkeun atanapi hiasan hiasan tina kembang sareng daun. Éta bakal robih pisan ku detil anu anjeun tambahkeun imah manuk.

Hayu urang sakedap marios léngkah nuturkeun sahingga anjeun tiasa lakukeun sorangan:

  1. Potong botol plastik janten dua.
  2. Gambar hiji bunderan sareng potong salaku panto lebet ka tempat manuk.
  3. Keusik sareng nutupan bagian potongan ku silikon pikeun ngalancarkeun aranjeunna.
  4. Lem imah kana dasar kai.
  5. Ngadamel liang handapeun lawang pikeun nyelapkeun iteuk.
  6. Pasang iteuk kana liang anu nembé didamel ku cara nerapkeun silikon kana tungtung anu bakal ditempelkeun ka jero bumi.
  7. Ngadamel liang dina tutup botol.
  8. Lebetkeun tali kana liang sareng talikeun simpul di jero supados tiasa ngagantungkeun botol ku tutup anu tos disekrup.
  9. Cét imah manuk sakumaha anjeun resep.
  10. Potong ujung batang popsicle nganggo gunting supados rata dina hiji tungtung.
  11. Gabung dina iteuk ku gluing ujung meuntas.
  12. Lem dua bagéan hateup dina botol.
  13. Cét tajug.
  14. Lem daun garing sareng kembang buatan.

Sareng hasil éta bakal kieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.