Kaktus batu

Kaktus batu

Senang-senang ngalakukeun karajinan ieu sareng murangkalih dina hiji sore. Babarengan anjeun tiasa buka milarian batu terus cét aranjeunna. Éta bakal janten hobi anu pikaresepeun sareng aranjeunna ogé tiasa dihias dina bentuk kaktus. Éta bakal ditempatkeun di jero panci liat sahingga juru-juru mana waé tiasa dihias tina bumi atanapi kebon anjeun. Anjeun gaduh pidéo demonstrasi janten anjeun terang kumaha cara ngaléngkah. Tong sedih!

Bahan anu kuring anggo pikeun kaktus:

  • Sedeng, batu datar sareng alit datar sareng buleud.
  • Batu leutik pisan pikeun ngeusian sela.
  • Taneuh anu cekap kanggo ngeusi panci terakota alit.
  • Panci terakota alit.
  • Cét akrilik héjo.
  • Sikat.
  • Pena nyirian bodas. Gagal éta, tipex tiasa dianggo.
  • Pulpén nyirian héjo sareng pink. Gagal éta, cet akrilik tiasa dianggo.

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu saléngkah-léngkah dina video ieu:

Hambalan munggaran:

Kami nyandak batu na urang ngumbah aranjeunna ogé ku cai sabun haneut pikeun miceun résidu. Kami ngantep éta garing ogé. Kami cet aranjeunna kalayan cet acrylic héjo dina hiji sisi sareng ngantepkeun garing. Urang cét deui ambéh aranjeunna ditutupan ku lapisan dua kali sareng garing. Urang balikeun batu na cet na di sisi séjén. Kami ngantep garing sareng bérés nganggo cet anu sanés sareng ngeusian lolongkrang naon waé anu tinggaleun.

Kaktus batu

Hambalan Dua:

Urang bakal ngagambar garis sareng gambar tina unggal batu simulasi bentuk kaktus. Kami bakal ngabantosan diri sorangan ku panyiri ngalereskeun bodas atanapi tipex. Urang bakal ngadamel titik, garis sareng bentuk cucuk ku ngagambar béntang alit.

Léngkah katilu:

con spidol héjo urang cet sababaraha strips transversal ageung sareng anu sanés spidol pink Kami cet sababaraha kembang atanapi bentuk anu pikaresepeun anu nyaruakeun épék kaktus anu khas.

Léngkah kaopat:

Urang eusian pot kembang bumi sareng bumi. Luhureun urang tempat batu dina urutan, panggedéna di tukang sareng pangleutikna di payun.

Léngkah kalima:

Urang eusian sela anu tetep sareng batu leutik sahingga teu aya rohangan sahingga pot langkung hiasan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.