12 karajinan gampang kalayan iteuk

Sasatoan lucu kalayan iteuk kai

Lamun cuaca alus datang, anjeun salawasna hayang ngarasakeun és krim nikmat. Tapi tong miceun iteuk kana tong sampah upami tos beres! Simpen aranjeunna sabab ku aranjeunna anjeun tiasa ngalakukeun seueur karajinan anu bakal ngajantenkeun anjeun gaduh waktos anu ngahibur. Ti tampilan gelas, pendant pikeun anting sareng papan hiasan pikeun wadah lilin, coaster, notebook atanapi teka-teki.

Upami rasa panasaran anjeun pikasieuneun sareng anjeun hoyong terang sadayana anu tiasa dipasihkeun ku és krim kai basajan, maka ulah sono postingan ieu sareng 12 gagasan karajinan kalawan iteuk. Anjeun bakal cinta eta!

pendant pikeun anting

pendant pikeun anting

Urang mimitian ku salah sahiji karajinan kalawan iteuk nu bakal meunang nu leuwih seueur tina sakali réngsé. Henteu ngan ukur anjeun gaduh waktos anu ngahibur pikeun ngalakukeunana, tapi ogé bakal ngabantosan anjeun ngajaga perhiasan sareng perhiasan kostum dikumpulkeun, khususna anting.

sangkan ieu geulis panel pendant pikeun anting Anjeun bakal peryogi pikeun meunangkeun bahan handap: popsicle teken, spidol berwarna, silicone panas sarta gun a.

Dina tulisan 4 Karajinan iteuk Popsicle Anjeun tiasa mendakan mini tutorial sareng gambar pikeun ngadamel karajinan ieu nganggo tongkat. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mangrupikeun modél anu gampang pisan sareng praktis anu anjeun tiasa bérés dina sakedap.

Papan tulis mini hiasan

iteuk batu tulis

Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan kalayan tongkat anu paling dipikaresep ku jalma-jalma anu rada hilap sareng kedah nyerat hal anu kedah diinget atanapi anu resep ngantunkeun pesen sakedik ka anu khusus pikeun terang dintenna. Éta a papan tulis mini hiasan pikeun cet sareng kapur tulis.

Sanajan éta bisa jadi rada hese pikeun meunangkeun éfék sabak on popsicle iteuk, bener henteu. Ieu bakal cukup pikeun anjeun cet aranjeunna kalayan cet acrylic hideung saeutik. Bahan séjén anu anjeun peryogikeun nyaéta sikat sareng silikon panas supados potongan-potongan papan henteu ngalih.

Hasilna cukup saé sareng anjeun moal nyéépkeun seueur artos pikeun kéngingkeun papan tulis gaya ieu dimana anjeun tiasa nyerat pesen. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan 4 Karajinan iteuk Popsicle.

Iteuk coaster

coasters kalawan iteuk

Karajinan di handap ieu, sajaba pisan praktis, bakal katingali hébat dina méja anjeun nalika anjeun gaduh sémah kanggo tuangeun wengi usum panas. Éta ngeunaan warni coasters kalawan touch rustic pisan tiis yén maranéhna dijieun kalawan teken popsicle.

Bahan anu anjeun peryogikeun henteu seueur sareng dina sababaraha léngkah anjeun bakal nampi coaster anu hebat ieu. Catet: és krim teken, wol, silikon panas sareng spidol warna. Bahan anu teu rumit sareng gampang pisan mendakan!

Dina tulisan 4 Karajinan iteuk Popsicle Anjeun gaduh tutorial leutik sareng gambar anu bakal nungtun anjeun nalika ngadamel karajinan ieu.

Panyekel lilin jeung iteuk kai

tempat lilin iteuk

Lamun sanggeus hiji poé sengit gawé anjeun ngarasa kawas bersantai di imah, ieu adi Panyekel lilin handmade Aranjeunna bakal ngabantosan anjeun nyiptakeun suasana anu pas pikeun istirahat. Salaku tambahan, éta bakal masihan sentuhan romantis ka bumi anjeun tanpa nyéépkeun seueur artos.

Naon hal anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun wadah lilin ieu? A jar kaca badag, sababaraha silicone, popsicle iteuk jeung pita hiasan. Sareng kumaha éta dilakukeun? Ieu bagian paling lucu! dina pos 4 Karajinan iteuk Popsicle Anjeun tiasa maca parentah pikeun nyieun eta. Gampang teuing!

Buku catetan anu dipapaésan ku anu antik ku iteuk

Buku catetan anu dipapaésan ku anu antik ku iteuk

Salah sahiji karajinan anu paling keren sareng tongkat anu anjeun tiasa nyiapkeun salami waktos gratis nyaéta ieu notepad gaya vintage, boh pikeun anjeun atanapi masihan ka saha waé anu anjeun pikahoyong. Éta sampurna pikeun gaduh gigireun telepon di bumi pikeun nyandak catetan.

Upami anjeun hoyong nyiapkeun karajinan ieu, bahan anu anjeun kedah kéngingkeun nyaéta: notebook leutik, cet akrilik warna, sikat, amplas kasar kasar, senar hiasan, bedil lem panas, gunting, pensil sareng bentuk béntang. template nu anjeun tiasa manggihan dina pos Buku catetan anu dipapaésan ku anu antik ku iteuk bareng jeung tutorial video kalayan sagala parentah pikeun nyieun karajinan geulis ieu.

Tatarucingan atikan kalayan iteuk pikeun karajinan

Teka ku és krim és

Karajinan handap mangrupa salah sahiji karajinan kalayan iteuk pikeun barudak saprak jeung ieu teka atikan aranjeunna bakal tiasa diajar kecap dina basa anu béda dina cara anu pikaresepeun.

Naon bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel teka-teki ieu? Saeutik pisan, ngan sababaraha batang popsicle, cét sareng pita. Aya ogé sababaraha léngkah anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngadamel teka-teki ieu, sanaos gumantung kana modél anu anjeun damel. Anjeun tiasa ningali éta sadayana dina postingan Tatarucingan atikan kalayan iteuk pikeun karajinan. Éta gampang!

Tampilan DIY pikeun gelas anjeun nganggo iteuk kai dina 5 menit

gelas tampilan nangtung kalawan iteuk

Dina tulisan Tampilan DIY pikeun gelas anjeun nganggo iteuk kai dina 5 menit Anjeun tiasa ningali kumaha carana ngadamel karajinan ieu ngagantung kacamata anjeun sarta salawasna mibanda eta di leungeun. Upami anjeun gaduh koleksi kacamata anu ageung, pasti karajinan ieu bakal ngabantosan pisan pikeun ngajaga sadayana teratur.

Pikeun nyieun tampilan ieu anjeun bakal kudu ngumpulkeun bahan handap: teken popsicle, bedil silicone, spidol, busa pérak, punch jantung sarta pangawasa. Prosedurna saderhana pisan sareng ngahibur, janten upami anjeun hoyong nyobian ngadamel karajinan anu rada béda kalayan batang popsicle, ieu rak display gelas mangrupakeun proposal hebat.

Panyekel lilin hiasan ku iteuk és krim

wadah lilin jeung iteuk

Model sanésna ogé wadah lilin jeung iteuk Ieu mangrupikeun motif geometris. Éta ngagaduhan gaya rustic anu idéal pikeun ngahias méja teras atanapi kebon anjeun. Salian masihan bumi anjeun sentuhan hias anu khusus, éta ogé cara pikeun kéngingkeun cahaya anu haneut sareng bahkan tiasa janten penyegar hawa anu hampang upami anjeun milih ngalengkepan éta kalayan lilin seungit.

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel wadah lilin hiasan ieu nyaéta: batang popsicle, bedil lem sareng batang, gunting, glitter, cet, sapotong kardus sareng sababaraha hal anu anjeun bakal mendakan dina tulisan. Panyekel lilin hiasan ku iteuk és krim.

Sasatoan lucu kalayan iteuk kai

Sasatoan lucu kalayan iteuk kai

Upami Anjeun gaduh barudak leutik, maranéhna bakal cinta karajinan handap kalawan iteuk. Ieu ngeunaan nice sato warni dijieun ku iteuk kai. Aranjeunna bakal senang nyiptakeun karajinan ieu sareng hasilna saé pisan. Anjeun tiasa make sato ieu dijieun ku iteuk kai pikeun ngahias kamar maranéhanana atawa tempat kaulinan maranéhanana.

Catet bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel karajinan ieu: iteuk kai mangrupikeun dasar sareng anjeun peryogi tilu pikeun unggal sato anu anjeun hoyong jieun. Anjeun ogé peryogi cet warna, kardus sareng sababaraha pola sareng warna, gunting, silikon panas, sikat, pensil sareng spidol hideung.

Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun, ulah sono postingan éta Sasatoan lucu kalayan iteuk kai dimana anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan karajinan ieu.

Kapal terbang kalayan iteuk kai

Pesawat didaur

Karajinan sanésna nganggo tongkat anu anjeun tiasa laksanakeun dina waktos senggang anjeun nyaéta ieu pesawat nice. Anjeun tiasa nyiptakeunana salaku cocooan pikeun murangkalih atanapi salaku hiasan pikeun kamar anjeun pikeun nempatkeun dina méja atanapi rak anjeun. Hal ieu kacida gampang nyieun sarta moal nyandak loba waktu pikeun ngalengkepan.

Dina tulisan Kapal terbang kalayan iteuk kai Anjeun gaduh pidéo pidéo kalayan sagala léngkah pikeun ngadamel karajinan ieu ogé bahan anu dipikabutuh: tongkat kayu warna ukuran anu béda-béda, jepitan baju, lem, karét Eva berwarna sareng punches karét Eva.

Kumaha cara ngadamel trivet ku batang kai datar

Placemats kalawan iteuk kai

Marengan coasters sareng wadah lilin, karajinan sanés nganggo tongkat anu anjeun tiasa ciptakeun pikeun ngalengkepan barang-barang rumah tangga anjeun nyaéta ieu. trivets kalawan iteuk kai datar. Éta mangrupikeun karajinan anu saderhana pisan anu henteu ngabutuhkeun seueur léngkah supados anjeun tiasa réngsé dina waktos anu singget.

Tingali kana bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel trivet lucu ieu: batang popsicle kai, tusuk gigi kai buleud kandel, sareng silikon bedil. Sedengkeun pikeun hiasan tina placemat ieu, éta dipigawé ku téhnik decoupage nu anjeun bakal kudu meunang napkin kertas dihias jeung lem bodas. Kalawan saeutik kasabaran pikeun ngalengkepan hambalan ieu anjeun bakal boga trivet fabulous.

Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Kumaha cara ngadamel trivet ku batang kai datar dimana anjeun ogé bakal mendakan pidéo pidéo anu ilustrasi pisan.

Teka ku és krim és

tatarucingan kalawan iteuk

Modél teka-teki séjénna anu dijieun ku stik es loli nyaéta ieu anu mukana Pepa Pig, salah sahiji karakter barudak anu pangleutikna di imah.

Este teka-teki és krim Éta saderhana pisan sareng dilakukeun ku téknik decoupage, anu parantos urang bahas dina karajinan sateuacana. Bahan anu anjeun kedah kumpulkeun pikeun ngalakukeunana nyaéta batang popsicle, stiker Pepa Babi, sikat, pemotong lem sareng pita napel. dina pos Teka ku és krim és Anjeun tiasa maca parentah pikeun ngalakukeunana. Dina ngan sababaraha léngkah anjeun bakal geus rengse jadi barudak bisa maénkeun kalayan eta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.